Shadowwy26.6.2017 19:18
1/4
Onko tästä järkevää ahdistua

Tapasin noin vuosi sitten netissä yhden mukavan pojan, jonka kanssa oon siitä lähtien keskustellut melkein joka päivä.

Aluksi oltiin vaan kavereita ja puhuttiin kaikesta randomista maasta taivaaseen. Sitten vähän yli puolen vuoden päästä se kertoi mulle, että pitää musta kovasti ja haluaisi olla enemmänkin kuin vain kaveri. Mä olin ihan samaa mieltä, koska tuntuu että ymmärretään toisiamme tosi hyvin ja se saa mut aina nauramaan.

Kuitenkin meillä on aika suuri kulttuuri ero, hän on muslimi ja minä en oikeastaan pidä uskontoon kuulumista tärkeänä ( hän tosin sanoi ettei se haittaa ) Sitten tänään se kertoi mulle joitain asioita joita se oli kai aika pitkään tahtonut mulle sanoa, muttei ollut uskaltanut koska pelkäsi että suutun. Hän oli siis aiemmin kertonut, että asuu Emiraateissa mutta niiden perhe ilmeisesti muutti aiemmin tänä vuonna Irakiin sukulaisten takia. Se kertoi myös joistain muista asioista ja siitä että sillä on aika paljon luottamis ongelmia ja että oon sille tärkeä.

Kerroin etten oo vihainen, mutta mua vaan alkoi kamalasti ahdistamaan ja huolestuin siitä Irak asiasta aika paljon. Se kyllä vakuutti ettei sillä ole siellä mitään hätää, mutta kun oon vaan lukenut niin paljon uutisia terroristeista ja kaikesta. Mun on jotenkin niin vaikea kuvitella millaisia asiat siellä on kun oon tämmönen Suomalaisjuntti jolle maailman hirveydet on todellisia vaan sanomalehdissä.

Mä oikeesti välitän siitä tyypistä tosi paljon, mutta tuntuu että oon ihan liian tyhmä ja lapsellinen ymmärtämään miten on paras toimia edes mun omassa elämässä.