SHENZI6.6.2018 4:03
1/36
Onko tämä mielestänne pettämistä? Apua!!

Eli olen seurustellut nykyisen mieheni kanssa 2 kuukautta. Tavattiin baarissa ja päädyttiin heti sänkyy sen illan jälkee ja siitä se sit alko. Hän on kertonu että ennen seurustelua hänellä oli monia yhdenillanjuttuja.

VÄHÄN TAUSTAA meistä:

Tää mun mies on 22 ja ite oon 19, joten ei oo ees paljoo ikäeroo meillä ollaa kummatki hyväs asemas ite opiskelen vielä ja mies käy fonectal töis. Aina sillo kun mulla on ne aika kuukaudesta eikä seksiä tee mieli niin miehen on pakko saada seksiä, käy aina yhenillan panoilla. Hän sanoi että ei voi olla viikkoa ilman seksiä joten annoin asian olla.

Mutta nyt viimeaikoina mies seksin aikana ei enää kiinnitä minun orgasmiin mitään huomiota, ensinäkin yhdyntä kestää 1-3 minuuttia ja päättyy siihen kun mies laukeaa. Minä en ole vielä siinä tilanteessa kerinnyt saamaan orkkua (mies saa aina ennen minua) ja seurustelun alussa mies odotti laukeamisen jälkeen että minä tulisin vielä. Nyt ei enää, jos satun olemaan kotona, mies tulee töistä niin hän rientää minun luokse, vetää housuni alas ja työntää härvelinsä sisälleni kunnes hän laukeaa, eikä hän edes sitten puhu siinä tilanteessa mitään tai kiitä edes. Käy syömässä ja sit heti lähtee ja tulee illal myöhää takas. Alkaa jo pikkasen vaivaamaa toi jospa sillä olis joku toinen muikkeli kuviois :( Ei oo mies ees tullu kotiin koko yönä, oon laittanu viestiä mutta ei vastaa vaikka on nähny viestit D:: hän ei yleensä sano minne menee, mutta eilen kun hän lähti illalla niin sano että menee käymään korjaamas kaverin tietokonetta ja minä tyhmä uskoin ja annoin hänen mennä. Hän laitto joskus 2.00 aikaa snäppii mystoryy kuvia missä on jotain random jätkiä ja kaks muijaa ja kirkas valaistus siinä kuvassa, tosi huono laatune ei saanu ees selvää. Näytti kyllä baarilta.

Oikeesti en tiedä mitä pitäs tehdä täs tilanteessa koska rakastan häntä koko sydämmestäni ja ajatus tuntuu pahalta että hän aikoisi pettää minua.