honeyhattivatti7.8.2017 16:58
1/44
Onko tää teistä outoa?

Poikaystäväni saattaa pitkän työpäivän jälkeen jäädä vielä työpaikalleen "istuskelemaan iltaa "
kerron vielä että hänen työpaikallaan on mahdollista saada alkoholia ja hän melko usein jää muutamille.
Minua kummastuttaa tämä, koska itse ainakin haluan työpäivän jälkeen nopeasti kotiin ja näkemään toista osapuolta mahd pian.

Mun on myös vaikea tietää hänen todellisia työvuoroi koska hän ei merkkaa niitä mun nähtäville. Itse merkkaan omat työvuorot kalenteriin, että kummatkin näkee ne.

Hän saattaa myös tehdä sitä että työpäivänsä jälkeen innostuu menemään kavereiden juhliin tms ja ilmoittaa mulle tekstarilla kun tietää että nukun.. pisteet siitä kun ilmoittaa, mut ahdistaa että tämmöisiä päätöksiä tulee just keskellä yötä.. monesti herään viesteihin ja sitten saatan menettää yöunet tai vähintäänkin hereillä useammin. Muutaman kerran hänellä on menny pidempään vaikka baarit on menny jo kiinni ja sekin on ollu tosi stressaavaa..

Tänäänki harmitti kun kysyin että keretäänkö nähdä ennen ku hän lähtee töihin ja hän sano ettei keretä. Oletin hänen siis menevän joskus 2 maissa töihin. Noh sitten hän laittoi niihin aikoihin kuvan kun olin töistä kotona että on ostanut uudet vaatteet. Tästä tiesin että me oltais kyllä ehditty nähä, mutta tottakai toinen saa käydä ostoksilla:D.. harmittaa vaan koska ymmärsin asian ihan toisella tavalla.

Oon huomannut, että musta on tullu mustasukkaisempi ja vainoharhaisempi..en tiiä mistä johtuu mut on henkisesti aika rankkaa. Tuntuu vaan että poikaystäväni ei oo enää ns niin luotettava kuin aluksi. Vaikka mulla ei kait pitäis olla mitään huolta tän asian kanssa..

Tulkaa haukkuu mut iha sekopääks :D