Viherpippur831.7.2017 21:48
1/13
onko tää poika ihastunut

Nyt kertokaa että onko tää poika ihastunut. Oon 15v, poika 17v. Ollaa snäppäilty jotaa puolitoista kuukautta ja tää poika on mulle tosi mukava. Siis snäpissä vaikuttaa ihastuneelta (esim. aloittaa keskustelun joka päivä, kehuu mua, kyselee miten nukuin ja kyselee muutenki paljon).

Pari viikkoo sit meidän kaupungissa oli sellanen tapahtuma ja kaikki nuoret kokoontuu sillo iltana/yönä samaa paikkaan eli yks iso ranta on sillo täynnä ihmisiä (siis satoja) ja mä näin tän pojan siel ja kävelin sitä vastaa siel ja olin sillee "moi!" Ja se vastas moi tosi pirteesti. Jatkettii matkaa eri suuntii ja oltii illan aikana monta kertaa samas porukas ja se katto mua paljo ja monta kertaa käveli mun läheltä yms. Mut se ei puhunu mulle ollenkaa. Mun lähes paras kaveri on sen sukulainen ja se poika jutteli paljo mun kaverille ja jos juttelin mun kaverinkaa ni se tuli heittää jota läppää mut jos mä en ollu mun kaverinkaa ni ei se sille mun kaverillekkaa puhunu. Sit ku oltii yöl mun kaverinkaa lähös bussipysäkille ni se lähti sen kaverinkaa tulee samal bussil ku me. Ja sit siel bussipysäkil oli pari bussii ni se poika oli mun kaverille sillee "Leena* mul bussil menkää?" (eli ihan selväst halus tulla munkaa samal bussil!!!!) ja sit jäin tän pojankaa samal bussipysäkil ja lähettii vaa kävelee eri suuntii et ei ees sanottu mitää yms. sit 5min pääst se lähetti mulle snäpis jonku videon.

Pari päivää ton jälkee kysyin et miks se ei puhun mulle ollenkaa ni se vastas "emmiä tiiä".
Sit tost ehkä viikon pääst se sano "olis pitän sillo tulla juttelee sulle ni oltais voitu tutustuu paremmin". Sit pari päivää ton jälkee oltii taas samas paikas (ei tiietty etukätee et nähää siel) ni se ei sanonu sielläkää mulle mitää. Katto vaa paljo.

Ja siis tää poika on oikeest tosi sosiaalinen ja rohkee..

Ei oo ainakaa siitä kiinni et sitä hävettäis puhuu mulle, koska tutustuin sen parhaisii kavereihin täs pari viikkoo sit ja tiiän et ei ne ainakaa naurais tai mitää jos mun ihastus olis munkaa yms. ...
Mut siis miks mun ihastus ei puhu mulle kasvotusten mut snäpis puhuu paljo😅
Toivon et tajusitte oli ihan vitun vaikee selittää