repo4.7.2017 18:30
1/13
Onko sun eri yhteyksistä tulleet kaverit tavanneet toisiaan?

Tää on ollu mulle aina jotenkin kauheen vaikee asia. Oon pyrkinyt pitämään eri porukat erillään, koska oon aatellut, että ne ei tulis toimeen keskenään ja että se ei riitä, että ne on kaikki mun kavereita. Kaveriporukat on keskenään erilaisia ja tuntuu, että itsekin on eri porukassa hieman erilainen.

Nyt kuitenkin olen alkanut kaipaamaan sitä, että olisi joku pysyvämpi porukka kavereita joiden kanssa hengailla ja oikeesti kertoa asiansa säännöllisesti. En yksinkertaisesti vain jaksa pitää yhteyttä moneen eri porukkaan/yksittäiseen henkilöön ja sitten koen jääväni ulkopuolelle, koska muut porukassa ovat keskenään läheisempiä ja kun oma panostus on vähäisempi ei vastapuolikaan ole niin aktiivinen. Tuntuu, että mulla on enemmän sellaisia ihmissuhteita, jotka jää jotenkin pinnallisiksi, mutta ei aidosti sellaisia joissa heitettäis hyväntahtosta läppää muista ja siitä millasia ne on (tää edellyttää mun mielestä sitä, että tuntee toiset hyvin). Puhuessani useammista kaveriporukoista tarkoitan yksittäisiä ystäviä, harrasteporukkaa, ylä-aste/lukioajan kavereita, eri opiskelupaikoissa syntyneitä kaveriporukoita (joissa tunnen olevani enemmän vain "jäsen whatsapp-ryhmässä".

Usein mm. muiden synttäreillä on kuitenkin paikalla esim. lapsuuden kavereita ja nykyisiä opiskelukavereita.

Mitä te aattelette näissä tilanteissa? Ootteko silleen, että ihanaa kun saan kaikki kaverit saman katon alle? Tai yritättekö jotenkin muuten yhdistää teidän kaveriporukoita? Miten jaatte aikanne kaikille kavereille, jotka ehkä asuvat eri puolilla Suomeakin?