Tutturitari19.5.2017 14:44
1/13
Onko paras ystäväsi luonteeltaan samanlainen kuin sinä vai hyvin erilainen?

Mietin tässä just, kaikki mun parhaat kaverit on luonteeltaan HYVIN erilaisia kuin mä. Yleensä en tuu hirveen hyvin ees juttuu saman tyyppisten ihmisten kaa ku itte olen :D Tai tuun, mutta siinä ei oo samanlaista "kipinää" :D

Ite oon rauhallinen viilipytty, joka suunnittelee asioita tosi paljon etukäteen ja oon aika tällanen rauhaa rakastava itekseni viihtyvä erakko. Lisäksi oon kauheen "hienosteleva", eli en esim. kiroile hirveesti enkä kerro koko huoneelle kun vatsaa vääntää ja täytyy mennä shitille.
Mä oon taas kuitenkin tosi sosiaalinen ja tykkään ihmisiin tutustumisesta.

Mun paras ystävä on luonteeltaan hyvin temperamentinen, sanoo asiat hyvin suoraan, pölöttää ja nauraa tosi paljon maailman idiootimmeille jutuille, ei oo yhtää hienosteleva eikä rauhallinen, joka kolmas sana on yleensä kirosana ja piereskelee ilman yhtään häveliäisyyttä. :D Se on kuitenkin todella ujo vieraille ihmisille, eikä oo sellanen sosiaalinen ihminen :D Mutta kuitenkin aina tiedetään mitä toinen ajattelee jo pikkurillin asennosta ja ollaan ku paita ja perse.

Rupesin miettii muitaki ystäviäni, ja mä kaikista super-rauhallisin ja muut ystävät on niitä temperamentisia ja pippuri-luonteisia. :D

Kertokaa te! Onko ystäväsi rauhaa rakastava viilipytty vai tulisieluinen pirkko? Oletteko ihan samanlaisia vai hyvinkin erilaisia?