oliviaGRAU19.5.2017 16:28
1/15
Onko paha juttu, jos poikaystävä ei puolusta?

Mun poikaystävän kaverit eivät tykkää musta erityisemmin ja kohtelevat mua ajoittain aika kusipäisesti. Ollaan molemmat yritetty puhua heille, mutta kukaan ei suostu joustamaan kannastaan. Kaverit luulevat edelleen, ettei poikaystävääni näy enää yhtä paljon heidän kuvioissaan kuin sinkkuaikoina, koska mä kiellän häntä tapaamasta heitä. (Selvennyksenä, että tämä ei todellakaan ole totta, päinvastoin.)

Ongelma on, ettei mun poikaystävä puolusta mua. Tänään selvisi, että kaikesta päätellen hänen kaverinsa eivät hänen mielestään toimi väärin tai edes inhottavasti. On ollut tilanteita, joissa mua on haukuttu, ignoorattu ja halveksittu, ja tilanteita joissa mun selän takana on puhuttu kunnon paskaa. Poikaystävä ei reagoi lainkaan, vaikka oon pyytänytkin. Kun puhun asiasta hänelle, hän suuttuu ja asettuu puolustuskannalle, mikä johtaa riitelyyn. Itse näen puolustamisen ja toisen tukena olemisen parisuhteessa elintärkeänä.

Ylireagoinko miettiessäni, ettei poikaystäväni ehkä ole mulle Se Oikea, koska hän ei koskaan puolusta mua (ihan sama mikä tilanne on)? Kannattaisiko asian antaa vain olla vai onko se oikeasti miettimisen arvoinen?

Auttakaa, oon ihan neuvoton D: