Yarina25.5.2018 13:09
1/3
Onko outoa säilyttää/käyttää päättyneeseen kaverisuhteeseen liittyviä juttuja?

Joo eli vietin tosi paljon aikaa yhdessä kaveriporukassa. Lopulta mä jättäydyin pois koko hommasta, kun kestänyt enää sitä käytöstä. Mulla on kuitenkin vielä tallella tästä porukasta muistuttavia esineitä sun muita. Tää porukka siis oli tosi tiivis ja oltiin kaikki tosi läheisiä pitkään. Yhden kanssa ollaan välillä juteltu, mutta muita en oo nähnyt tyyliin puoleen vuoteen kertaakaan.

Esimerkkinä tällaisesta kaverijutusta on yks paita, josta tuli vähän joku meidän kaverisuhteen ”symboli” (joo tiiän kuulostaa toooosi oudolta ja siltä et oltais jtn 12v), siihen kuitenkin liittyy ihania muistoja ja se olikin mun elämän ihaninta aikaa. Tää paita on oikeestaan aika kamala, eikä kukaan meistä oo käyttänyt tätä julkisella paikalla. Itse oon käyttänyt yöpaitana, muista en tiedä.

Eilen sitten paitaa pukiessa tuli vaan jostain mieleen, että onko outoa käyttää vielä sitä?Itse en todellakaan pitäisi jotai ”best friend” korua kädessä tällasen jälkeen, mutta ääh en mä tiedä. Ei mulla oo tullu siitä sellainen outo olo, että mun ei kuuluis tai en sais käyttää sitä. Mietin vaan, että kuinka ”outoa” tää on.