karmiininpuna26.5.2017 19:15
1/22
Onko mussa jotain vikaa?

Moikka.

Oon kohta lukion kakkosella, enkä ole ikinä seurustellut. En ole ikinä edes pitänyt molempien tahdosta poikaa kädestä, halannut tai kuullut edes, että olisin sievä.

Oon itsevarma omasta kehostani, kun ei mussa ole mitään vikaa. On rumia päiviä ja kivoja päiviä, mutta after all oon sinut kehoni kanssa, sekä ulkonäköni muutenkin.

Välillä vaan mietin, että mikä mussa sitten on vikana. En ehkä oo kaikkein kaunein, hauskin tai viisain, mutta oon aina aidosti läsnä. Siltikään yksikään poika ei ole musta kiinnostunut.

En tiiä, tää kaikki alkoi kun sain kuulla että mun kaverit on alkanu seurusteleen keskenään ja noh, oli mulla pienimuotoinen ihastus tähän toiseen kaveriin, joka siis oli juurikin poika. Tosi viisas poika, ja hauskakin vielä. Kiltti, ja aito. Tuun tosi herkästi kateelliseksi ja on hirveetä olla kateellinen omaa parasta kaveria kohtaan.


Eli siis, onko mussa jotain vikaa?


(Mainittakoot toki sen, ettei mulla oo kiire suhteeseen. Oon kuitenkin vasta 16. Mietin silti vain, että mikä siinä sitten on, kun muista pojat kiinnostuu ja itse vaan kiinnostun pojista.)