Candy6913.7.2017 4:44
1/3
Onko mun kaveri ihastunu muhun

Heti tähän alkuun, hän on sanonut olevansa hetero.
Ollaan siis molemmat tyttöjä ja 15v. Ja minä olen myös hetero, ja hän tietää sen, sekä omistan poikaystävän (15v hänkin, ja ollaan seurusteltu jo melkeen 2 vuotta).
Tutustuttiin sen tytön kanssa (sanotaan häntä nyt vaikka Maijaksi) kasiluokan lopussa.
Ollaan pidetty paljon yhteyttä nyt kesän aikana ja nähty toisiamme paljon, sekä ollaan hyvät ystävät.
Ollaan moneen otteeseen myös tapailtu toisiamme. Minun seurassa hän on usein kiusaantunut ja ujo. Eräs toinen ystäväni kerran kertoi (on myös tämän Maijan ystävä) että hän on todella puhelias tämän seurassa, ja muidenkin.
Jos istumme Maijan kanssa jossain kahdestaan, hän istuu aina ällöttävän lähelle minua. Aina kun juttelemme, hän hymyilee minulle ja katsoo minua pitkään silmiin. Välillä alkaa ällöttää hänen seurassakin olo. Hän "lähentelee" paljon. Mua ällöttää sekin todella paljon, mutten kehtaa sanoa siitä sille. Tälläsissä tilanteissa yritän keksiä mahdollisimman hyvän tekosyyn ettei tarvii olla sen lähellä, esim. että on muka vähän kipeä.
Joskus ollaan oltu Maijan ja mun poikaystävän (sanotaan nyt vaikka Ville) kanssa kolmistaan, niin hän näyttää ärtyeeltä ja ei uskalla tulla mun lähelle ja käyttäytyy Villeä kohtaan vähän ilkeästi.
Maija yrittää aina saada muut henkilöt pois meidän luota, aivan kuin haluaisi olla vain minun kanssani.
Kerran olin Maijan kanssa ostoksilla jollain hiljaisella hyllyllä jossa ei ollut muita ihmisiä, hän seisoi takanani, ja kun yritin ottaa korkealta huulirasvaa, niin hän puristi persettäni. Ja aika kauan sitä kättään siinä piti. Kysyin että mitä helvettiä sä teet, hän sanoi pienen hiljaisuuden jälkeen että yritti pyyhkiä jotain roskaa mun perseeltä.
Välillä se vetää jotain flirttiä mulle, joka ällöttää ja ärsyttää mua paljon.
Miten sanoisin sille, etten oikeen tykkää sen käytöksestä mua kohtaan?