SpectrePanda23.6.2017 17:30
1/3
Onko kaveri feidaamassa vai häh?

Eli siis mulla on tämä yksi ystävä, jonka kanssa ollaan oltu hyvää pataa jo monta vuotta. Niinkin hyvää, että ollaan oikeastaan oltu toistemme parhaita ystäviä.
Kuitenkin nykyään tuntuu, että tämä ystävä olisi feidaamassa minut pois jostain syystä.
Hän esimerkiksi ei vastaa viesteihin lähes ollenkaan, ja jos vastaa niin voi mennä hyvinkin päivä tai kaksi ennen kuin tulee mitään reaktiota. Hän kyllä siis katsoo viestit melkein heti kun lähetän ne mutta mitään vastauksia ei tule.
Ajattelin ensin, että en ole tarpeeksi kiinnostunut siitä mitä hänelle kuuluu tai valitan asioista liikaa mutta vaikka olen yrittänyt kysellä kuulumisia ja jutella eri aiheista niin sama meno jatkuu.
Toisekseen ollaan yritetty järjestää tapaamisia, koska asutaan kaukana toisista ja aina tulee joko raha- tai aikatauluongelmia...yleensä tämän toisen puolelta. Viimeisin tapaus oli kun ehdotettiin, että mentäisiin mökille ja tämä kaveri empi tuleeko. Sanoi sitten lopulta syyksi olevansa liian väsynyt ja sairas mihinkään bilejuttuihin eikä jaksaisi vähään aikaan mitään tapaamisia....No ei siinä mitään mutta heti seuraavana viikonloppuna näin snäpissä kuvia bileistä, missä hän oli ollut.
Tämän lisäksi kun keskustellaan aina silloin tällöin esim. Skypen kautta hän keskeyttää puhelut, koska joku muu kaveri laittaa hänelle viestiä tai soittaa...
Mutta sitten kuitenkin jossain vaiheessa hän käyttäytyy ihan normaalisti niin kuin aina ennen ja meillä on ihan kivaa yhdessä. Alkaa vaan ottaa päähän tää jatkuva muutos, että välillä ollaan kivaa kaveria ja sitten taas kohdellaan kuin ilmaa.

En oikein tiedä, mikä tässä itteä vituttaa eniten edes, tää outo feidausleikki vai se, että kun tämä aika mikä ollaan oltu ystäviä niin mulla on aina ollut käsitys, että hänellä ei ole yhtään kavereita, häntä ei pyydetä minnekään mukaan
ja hän on itsekin sitä valittanut (ja valittaa edelleen) ettei ole ketään todellisia ystäviä...:D Ja se, että itellä ei tosiaankaan oo kuin tämä kyseinen henkilö enää ystävänä, jolle voi puhua oikeasti kaikkea poikaystävän lisäksi...
Nyt vaan mietin, että pitäskö ite vaan lempata koko tyyppi ja tyytyä siihen, ettei oo niitä kavereita.