Badatlife24.5.2018 12:38
1/9
Onko kaikille oikeesti olemassa se joku?

Moikka! Täällä kirjottelee nyt uus demittäjä joka tarvii jotain piristystä elämäänsä ja tää saa olla se jotain. Eli suoraan asiaan, shall we?
Mulla on elämässä viime aikoina tapahtunu paljon semmosta, mikä aiheutti ja aiheuttaa edelleen masennusta. En tiiä johtuuko tää masennuksesta, mut yks ilta oli tosi paha olla ja aivot oikeen suhisi kaikista ajatuksista. Ja tää jäi sit päälimmäisenä käteen. Kestäkää, jos tätä kukaan lukee, en osaa kirjottaa ajatuksii kunnolla sanoiks.
Oon 21 ja vaikka oonki nuori ja mul on elämä edessä ja plaa plaa, ni oon silti ruvennu miettimään, että onkohan mulle olemassa sitä oikeeta. Seurustelukumppania nimittäin, jos ei ole käynyt selväks. Poikaystävää. Oon käyny treffeillä kyllä, yrittämättömyydestä ei voi syyttää, mut good god, kaikista niistä on paljastunu oikeita rupikonnia. En mene yksityiskohtiin ettei kukaan tuttu spottaa, mut siis aivan järkyttävää settiä..
Joka ikinen kirja ja joka ikinen leffa, joka ikinen rakkaustarina muistuttaa mua vaan siitä kuin yksin ite on.. Onhan mulla perhettä ja ystäviä, jotka mua rakastaa ja jotka välittää musta, mut se ei taida olla yhtään sama asia.. Oon ihan itsenäinen ihminen, enkä oo ikinä ennen ajatellu tarviivani parisuhdetta, enkä tarvii nytkään. Mut oishan se nyt hitto aika ihanaa jos ois joku jota rakastaa ja joka rakastaa suaki am i right? Joku jota pitää kädestä ja mitä näitä nyt on.
En tiiä johtuuko se sit musta? En oo mikään kedon kaunein kukkanen, mut ei mua oo ikinä rumakskaan sanottu. Enkä persoonaltanikaan oo kauhee, ainaki toivon niin, ette nyt saa viisaamman mielipidettä. Tai sit en oo tarpeeks kiinnostava, ku en opiskele mitään ja oon "vaan" kaupan kassalla töissä. Vai enkö sitte vaa laita oikeenlaista energiaa tänne universumiin, en tiiä. Joka tapauksessa on vaan ruvennu tulee semmonen forever alone fiilis, vaikka tässä tätä elämää on eletty vasta murto-osa.
En nyt kaipaa semmosia tsemppaavia "ryhdisty nainen, pystyt kaikkeen ihan itekki" kommentteja, koska niidenki voimal on yritetty. Haluun vaan et joku tulee filosofoimaan mulle vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.
Jos joku ton luki, ni onneks olkoon, saat 10 demipistettä minulta sinulle. Tommosen jälkeen olet ne ansainnut. Se siitä sitten, nyt odottelen kamalimpia vastauksia täällä sos :D