Monoton14.5.2017 17:52
1/4
Onko jätkä näin ujo vai eikö ole enää kiinnostunut?

Eli. Tilanne on se, että tutustuin erääseen erittäin mukavaan jätkään bileissä parisen viikkoa sitten. Tullaan erittäin hyvin toimeen ja ollaan snäppäilty toisillemme päivittäin tän parin viikon ajan. Kännissä tällä jätkällä irtoo paljon juttuu ja hän on sanonut moneen otteeseen, että haluaa jatkaa säätöä. Ollaan oltu myös läheisissä tunnelmissa.

Ongelmaksi on muodostunut se, että selvinpäin tää jätkä on aika ujo eikä uskalla toimia läheskään yhtä paljon kuin kännissä. Perjantaina hän kysyi mitä tekisin lauantaina, ja sanoin että pitää katsoa jos keksisi jotain. Lauantaina sitten yritin ehdotella jos voisimme nähdä porukalla (ei olisi niin ahdistava tilanne), mutta hän lähinnä vältteli näkemistä viimeiseen asti, emmekä nähneet ollenkaan viikonlopun aikana. Aamulla sitten laitoin viestiä ja sanoin, että olisi kiva nähdä vaikka seuraavana viikonloppuna mökillä. Jätkä vastasi tähän "mm".

Mitä helvettiä teen? Oonko liian päällekäyvä? Vaikuttaako siltä ettei jätkää enää kiinnosta vai onko tässä pelkästään ujoudesta kyse?