keijunmekko4.3.2018 17:13
1/5
ongelmia ihmissuhteissa, en ymmärrä yhtä (ihanaa) tyttöä?? miten lähestyä tai vaan pompata koleesti ihastuksen yli

Mulla ja yhellä tytöllä oli yks yhteinen kurssi ennen joulua (lukioikäisiä siis) ja sitte ku näin sen nii aattelin heti että haluan tutustua siihen. Sitte aloin seuraa instassa ja se takas blaablaa. Sitte oli toinen kurssi seuraavassa jaksossa ennen joulua vielä seki ja sitte se tuli kysymään että oonko samalla kurssilla ja istutaanko vierekkäin. Olin tietty sillee (hell)yes ja sitte mentii istuu jonnekki sen kaa ja sen kaveri ja joku tuli siihen vielä lisäks ku siinä luokassa isuttiin ryhmissä.

Juteltiin välillä jotaki ja äddättiin toisemme snäpissä, mutta siellä juttu ei oikeen luistanu ku oon koulussa tosi hiljanen ja muutenki kaikki sosiaalisoimiset ja viestittelyt eteenki tuntemattomien kanssa on vaikeita. Olin pari kertaa välkillä sen tytön porukan kanssa jossaki mutta en sitte uskaltanu mennä sinne niitten luokse uuestaan. Tässä vaiheessa siis että ollaan molemmat tyttöjä mutta se on semmonen sateenkaari :D.

Jossaki vaiheessa ihastuin siihen ja se kommentoi johonki mun ig kuvaan ja olin vaan sillee <<33333. Eli aluksi se vaikutti kans kiinnostuneelta (muitakin merkkejä oli siis ku tuo). Olin hiljanen ja ujo eikä se koskaan nähny millanen oikeesti oon ja sitte aikalailla kusin koko homman ku mein nii lukkoon sen kanssa.

Nykyään joskus snäpätaan hyviä öitä ja huomenia mutta jos laittaa jotain muuta tai jopa kysyy siltä jotain nii se avaa muttei vastaa. Käytävillä molemmat hymyilee ja joskus joku pikkunen moi (en osaa tulkita sitä sen hymyä ku se on vähän semmonen wannabe iloinen emoji hymy mitä aikuset käyttää tajuamatta ettei se emoji oikeesti tarkota mitään hymyä??! tai sitte se on vaan hymy)

Okeii no siinä se lyhyesti, kysymys siis se, että mitä teen, miten pääsen yli tästä tai miten saan vielä jotenki lähestyttyä sitä. En osaa tai voi kysyä että hei nähäänkö ja juttelu on muutenkin vaikeaaaaa. Jos en saa tutustuttua siihen, miten voin unohtaaaa sen (se on ihana yhh). Tai siis en tiiä mitä haen mutta kertokaa jotaki mikä saa paremmalle mielelle ku tää ei oo kiva fiilis :’-(( tai jotain edes mulla on kauheen tylsää