memmmaa16.6.2018 16:17
1/3
ongelmia ihmissuhteissa..

joo siis onko teillä kellään samanlaisia ongelmia tai osaajo joku auttaa mua.. tästä tekstistä voi tulla tosi sekava xd

osaan olla onnnellinen mun kavereiden puolesta mutta on jotai missä mä en pysty, mulle tulee välillä tosi sekava fiilis siitä mitä mieltä siitä asiasta sit pitäs olla..

mä oon tosi vaikea henkilö käsitellä.. mä
valitan todella paljon kaikesta, mulla on todella huono itsetunto enkä omasta mielestäni näytä missään hyvältä ja ärsyttää kun mun kaverit näyttää ihan missä vaan hyvältä.. en ole todellakaa mikään laiha ja mun kaverit taas on.. välillä tuntuu et oon vähiten tykätyin meistä tai tää on tosi vaikee selittää.. haluaisin olla laihempi mutta en laihdu millään.. oon yrittäny

eli siis en osaa olla onnellinen mun parhaan kaverin muista kavereista tai sellasista jotka ei oo mun kavereita myös. tai siis siitä et sillä on niitä ja uskon et se voi pohjautua siihen et mulla ei oo muita.. oikeesti ei oo ku vaan ne kaks parasta kaveria mutta niillä on tosi paljon muitaki kavereita ja pelkään välillä et jään yksin ku ne saa nii helposti uusia kavereita ja mä en.. musta tulee tosi helposti mustasukkainen minun ystävistä..

mun kaveriporukkaan kuuluu ne kaks mun parasta kaveria ja oon ainoo mun joka ei seurustele.. ja oon niin kateellinen mun kavereille ku ne voi keskustella keskenään nii helposti niiden poikaystävistä ja pystyvät samaistumaan toisen tunteisiin. tässä asiassa taas osaan olla onnellinen mutta toisaalta pelottaa taas et jään yksin.. ku niillä on niitä muita kavereita ja niiden poikaystävät ja mulla ei edelleenkää ketää muuta kuin ne.

tuntuu et oon nii yksin tai sillonku niillä on muuta menoa mä en oikeesti tee mitään, makaan kotona ja olen puhelimella.. en haluais tehä sitä mutta en haluais mennä yksin mihinkään.. se ei tunnu hyvältä

mun toinen kavereista jonka kaa oon läheisempi on yrittäny auttaa mua mutta nyt sekin on alkanu sanoo et tarvin apua ettei se osaa auttaa.. vaikka kaikki mitä tarvin on sen tuki.. haluan vaa kuulla etten ole yksin..

mä haluaisin puhua jollekki ammattilaiselle f2f mutta mun äiti ei ymmärtäis. ei mun jutut oo tarpeeksi isoja sellaseen. jos se ei maksais mä olisin jo siellä.. mä laitoin viestin yhteen sivustoon ja sieltä vastattiin mutta ei se auttanu.. haluan puhua f2f..

mutta okei mä jätän tän nyt tähän koska en vaa osaa kirjottaa tälläisiä kunnolla xd tässä oli nopeesti kirjotettu mun tän hetkisiä tunteita toivottavasti joku ees sai selvää ja jakso lukea