Sipipi26.3.2018 15:53
1/4
Ongelmia äidin kans

Hei!
Joo tulin nyt kertoo tänne tämmösen pikku stoorin ku haluun mielipiteitä täst asiasta, en tiiä ylireagoinko vai mitä...
Eli siis oon 16.v tyttö. Olin ettimässä päättärimekkoo netistä, ja sit kun löysin omasta mielestä kivan mekon, näytin äitille et onkse ok. (Kysyin,koska äiti maksaa sen mekon)Hän sano sit et joo ihan kiva, mutta en voi ottaa koska "olet vielä pikku tyttö". (Se mekko ei ollu yhtään paljastava) olin vähä et: ?? ootko tosissas? No, hän sano sitten selvensi että en voi saada sitä koska minulla ei ole "aikuisen naisen muotoja".(tää mekko oli semmonen maksimekko jossa oli pitsiä ym.) Loukkaannuin tästä aika paljon, koska en omista mitään "kunnon kurveja" ja muutenkin kurvittomuus on herkkä paikka, kun oon saanu kuulla siitä ties keneltä. En sanonut äidille mitään ja menin suoraan huoneeseeni.(koska järkytyin ja loukkaannuin)
Eniten tässä rassaa se, että vaikka oon 16 vuotta, äiti ei pidä mua naisena. Mulla on myös edelleen aika tiukat kotiintuloajat, vaikka oon aina ollut se "kiltti tyttö" yms.
Mutta eihän naisellisuus välttämättä tarkota että sulla on iso perse ja tissit? Taino senkin voi ymmärtää monella tavalla... mutta haluisin mielipiteitä et meneekö mulla yli ja kovaa tän jutun kaa?