Jääkyynel0227.7.2018 18:23
1/4
Ongelma kaverin/kavereiden kanssa

Elikkäs en vaadi kavereiltani mitään muuta kuin, että he puhuisivat minulle totta ja kertovat miten asiat ovat. Mutta toki on monia asioita mitä en vaan pysty sietämään.
Olin sopinut kaverini (x) kanssa jo monta päivää sitten, että näkisimme kun emme olleet pitkään aikaan nähneet toisiamme. Ensin meidän piti tämän kanssa nähdä klo 16 ja 5min ennemmin kun oli tarkoitus nähdä hän ilmoittaa, että hänellä kestää vielä hetki...aikaa kului n.45min ja odotin koska hän ilmoittaa olevansa valmis. Aikaa oli lopulta kulunut vähän reilu tunti ja sitten hän ilmoittaa olevansa tulossa. Mutta silloin kun tämä sanoi, että hänellä kestää sain kuvan missä kaverini x on toisen kaverinsa y kanssa.
No lopulta kuitenkin tapasimme n. 1h 30min myöhässä ja kaverini pyöräilee iloisena tämän toisen kaverinsa kanssa. Tämän kaveri jatkaa matkaa ja x tulee minun kanssani niinkuin oltiin sovittu. Aikaa kului vain n.50min kun x sanoi heipat ja lähti takaisin toisen kaverinsa kanssa ja koko sen ajan kun yritimme jutella yms tämän x :n kaveri y soitti ainakin 5 kertaa ja laittoi snapchatissa viestejä/snappeja kokoajan ja siihen sitten kuluikin koko aika.
Myöhemmin ilmoitin kaverilleni, että käytös oli loukkaavaa minua kohtaan ja tämä kyllä kovasti pahoitteli ja sanoi, että olisi halunnut olla kauemmin kanssani....en vain itse tuohon usko sillä jos olisi halunnut jäädä hän olisi kyllä jäänyt tai pyytänyt esim. Tätä toista kaveria siihen kanssamme.😩