septumseepra14.6.2018 21:36
1/4
ongelma ihastuksen kanssa

Eli siis oon jutellu yhen pojan kanssa jonkun 3kk joka päivä. Ollaan myös nähty monesti ja juteltiin usein koulussa ennen lomaa.
Tiedän että sillä on tunteita mua kohtaan niinkun mullakin sitä kohtaan, joka on tietenkin hyvä asia.
Joskus sillon kun alettiin juttelemaan, mulla tuli tosi iso ahistus sitä kohtaan, koska mut tavallaan "laitettiin" juttelemaan sille. Kun sanoin sille siitä, se otti sen asian tosi paljon itteensä, ja oli mulle aika kauan vihanen.
Nyt lähiaikoina meillä on menny tosi hyvin ja ollaan oikeesti lähennytty aika paljon. Kuitenkin tässä on ongelmana se, että mun ahistus on palannu, vielä pahempana kun aiemmin.
Tän takia en haluis puhua tälle pojalle enää hirveästi, mutta en viiti lopettaa puhumista yhtäkkiä, kun ollaan se 3kk aktiivisesti juteltu. Se on myöskin viikon päästä tulossa takasin kotiin kesätöistä, ja lupasin sen kanssa nähdä, mutta nyt en enää haluakaan.
Auttakaa mua ihan oikeesti, en tiiä mitä mun pitäis tehdä, kun en haluais loukata sen tunteita. Se on mulle oikeesti super tärkee ja rakas ystävänä, ja vaikka mulla on tunteita sitä kohtaan, niin en haluais olla muuta kun kavereita.