jessyjee049.4.2018 18:04
1/1
OMG AWW!!!

oli kaunis päivä, istuin taas puistossa ja nautin kesäisestä päivästä. yhtäkkiä rupesi satamaan, ja kastuin ihan kokonaan, koska en halunnut lähteä kotiin, sillä odotin ikkeä ja haaveilin kiihkeistä suudelmistamme <3333 olin niin ajatuksissani, että hätkähdin kun isac vihdoin istui viereeni. hän siis oli seisonut penkin vieressä ja odottanut sopivaa tilaisuutta istua (::(:((::(:: katsoin isacia ja hänen ruskeita silmiään. isac otti hiuksistani kiinni ja suutelimme kiihkeästi!!!! sitten teleporttasimme meidän yhteiseen asuntoon jossa asuu myös perheeni, isac oli muuttanut meille kun olimme seurustelleet vuoden ((((((((: ja olen siis 14 vuotias nyt. aloimme suunnittelemaan ensivuotta! aioimme ostaa oman kämpän ja muuttaa yhdessä sinne, ja suudella omassa talossamme kiihkeästi !! olinhamme jo 15 silloin, ja ehkä silloin olisi jo aika nähdä veikka viimevuonna se oli liian aikaista vaahtokylvyssä, joten jätimme väliin:(
kun olimme viimein saaneet suunnitelmat valmiiksi, menin vaihtamaan vaatteet. vähänajan päästä tulin huoneestani läpinäkyvän yöpuvun kanssa ja isacin silmät suurenivat. "mites veikka voi?:)))))))" kysyin ikeltä. isac ei saanut sanaakaan suustaan, joten suutuin ja lähdin pois. isac juoksi perääni. "ODOTA, RAKASTAN SUA, ÄLÄ MEE POIS :'(((" isac huusi. "no okei, tän kerran jään sun luo.." suutelimme kiihkeästi, mutta sitten karoliina tuli väliimme ja rupesi nyrkkeilijä kaverinsa kanssa tappamaan minua. isac itki vieressä ja huusi tytöille jotta he lopettaisivat. lopulta tytöt rauhoittuivat ja isac vei minut sairaalaan. isac oli tulipunainen, hänen silmänsä olivat turvonneet itkemisestä niin ettei hän melkein nähnyt mitään! kun viimein heräsin kuolleista, isac otti kädestäni kiinni. "rakastan sua" isac sanoi ja hymyili silmät tturvonneena. "mäkin sua" vastasin isacille. huomasin ettei vanhempani olleet paikalla, ja lääkäri kertoi että he ja veljeni olivat kuolleet järkytyksestä. rupesin itkemään ja itkin 2 seuraavaa päivää putkeen. seuraavana päivänä pääsin sairaalasta kotiin, kävelimme yhdessä silmät turvonneena isacin kanssa meille. poliisi oli meillä, ja sanoi että minut joudutaan adoptoimaan. isac oli puhunut puhelimessa sillä aikaa kun puhuin poliisin kanssa, kun isac lopulta lopetti puhelun, hän tuli meidän luoksemme. "me adoptoidaan sut:)" isac naurahti rennosti. "OMGGG IHAKS OIKEESTI<33????" huusin onnellisena. poliisi lähti ja menimme iken kanssa syömään iltapalaa. "isac oot ihana ku otat mut teille asumaa :'))))" itkin onnesta. isac hymyili minulle ja naurahti.
seuraavana päivänä: olin herännyt kuudelta, jotta ehdin kouluun. olin matkalla mutta huomasin tosi ihanankomeenlahjakka­answagggynlihaksikka­antäydellisyyden koulun pihalla. hän otti aurinkolasit pois ja huomasin että hän oli JUSTIN FUCKING DREW BIEBER<3333333333333­33333333333333333333­3333333333333333 siinä samassa juoksin bieberin luokse ja hän nosti minut syliinsä, ja suutelimme kiihkeästi. samalla isac juoksi meidän luo ja huusi "SIIS OMG MITÄ TEETTE???". "tää on loppu nyt! en haluu olla sun kaa enää yhessä!!" huusin isacille. kotimatkalla justin kysyi miksi jätin isacin. "tajusin et oon löytäny jonku paremman." sanoin justinille. "aaokei no mä täst vvarmaan lähenki sit.." justin vastasi hämmentyneenä. otin justinin kädestä kiinni ja kysyin "oon löytäny sut haluuks olla mun poikaystävä tästälähtien?<33". "tottakai haluun kultsi<33" justin vastasi rakastuneena. suutelin justinia ja hän vastasi kiihkeästi suudelmaani. kaadoin justinin nurmikolle ja aloitin kielarin, justin vastasi kielariini ja suutelimme vielä kiihkeämmin. lopulta nousimme ja menimme meille, sen jälkeen elimme justinin kanssa onnellisesti elämämme loppuun saakka♥!