B_Boss12.6.2017 7:39
1/11
Omapahan on menetyksensä

Tämä otsikossa oleva asia on hauska. Nimittäin niin monet sanovat noin, mutta juuri kukaan ei tarkoita mitä sanoo.

Kun joku ei vastaa sinulle, ajattelet: "no omapahan on menetyksensä". Mutta ei, ethän sä edes oikeasti niin ajattele. Kunhan sanot noin itsellesi. Yrität kuvitella olevasi hyvä saalis, jonka jättäminen kaduttaa vielä joskus. Käytös kuitenkin kertoo, että pidät itseäsi alempitasoisena, huonona saaliina ja vielä vaan roikut toivossa, että ehkä se ihana ihminen vielä joskus edes vastaisi sinulle. Nyt vaan luovutit.

Tämä olisi hieno ajatus, jos se olisi oikeasti totta. Noinhan sitä PITÄISI ajatella jos jonkun mielenkiinto ei ole selvästikään samalla tasolla kuin itsellä, Itseään vaan on valitettavasti vaikea huijata. Jos oikeasti uskot olevasi hyvä, et suutu ollenkaan, jos joku ei vastaa. Et tarvitse mitään keneltäkään. Et edes vastausta viestiin.

Mutta se, että antaa jonkun olla kun huomaa, ettei hänellä riitä kiinnostus, on ihan eri asia kuin luovuttaminen. Luovuttaminen on sitä, kun yritetään ja yritetään viimeiseen asti, ja lopulta luovutetaan. Sitten vielä sanotaan vihaisena että "no omapahan on menetyksensä". Ja aivan varmasti tämä ihminen ei tunne menettävänsä yhtään mitään, hän on vain iloinen kun pääsee eroon takertujasta. Sen sijaan se, joka oikeasti ajattelee itseään hyvänä saaliina, on iloinen jos hänet halutaan, mutta aivan onnellinen vaikka hän ei saisikaan jotain tiettyä ihmistä. Hän on onnellinen myös yksin. Hänellä ei ole tarvetta vihaan, vaikka hänelle selkeästi ilmaistaisiin, ettei mielenkiintoa ole. Hän ei ota sitä henkilökohtaisesti, eikä näe toisen mielenkiinnon puutetta omaa arvoaan laskevana asiana. Hän ei yritä liikaa.