sanzue9114.6.2017 9:44
1/1
Oma aika ja & pitkä parisuhde

Oon seurustellut nykyisen tyttöystävän kans vajaa 2 vuotta, joista ollaan asuttu yhdessä puoli vuotta.

Meillä menee tosi ihanasti. Olin ihan tosi iloinen, kun viimeinkin vuoden lopul tyttöystävä ehdotti yhteenmuuttoa. Oon ite kotoisin vajaa 200 km päästä täältä ja muutin tyttöystäväni perässä noin vuosi sitten.

Kun, tässä on oltu pitempään yhdessä on tullut välil fiiliksiä, että haluaisin välil mennä yksin entisille kotiseuduille näkemään kavereita yms. Tyttöystävä on matkustellut tosi mielellään yhdessä ja on tosiaan tavannut kaikki kaverit yms.

Oon muutamia kertoja mennyt ja oon saanut riidellyt siitä. Joskus menin sisko tapaamiseen niin se yritti saada mut perumaan sen viimeiseen asti. Nyt en oo kolmeen kuukauteen mennyt yksin ja mulla on edessä 2.5 viikon kesäloma jolloin tyttöystävä on töissä.

Haluaisin ihan kamalasti lähteä itekseni pienelle kierrokselle kattomaan kavereita sukulaisia yms. Ihan vaan itekseni. Tyttöystävä suhtautuu tähän taas vihamielisesti ja saisin olla max yhden yön poissa. Kaipaisin vaan sitä, että saisin olla hetken aikaan itekseni ihan omien sukulaisten ja kavereiden kans. Rakastan tyttöystävääni ihan kauheesti. Kaipaisin vaan tosissaan ihan omaa aikaa. En olis tyyliin mitään viikoa pois vaan kyse olis muutamasta päivästä.

Oon aina meidän suhteen aikana kertonut mihin meen, kenen kanssa. Se tuntee mun kavereista suurimman osan ja tietää kyllä kenen tapaan.

Oonko hirveä natsi, jos vaan pidän kiinni omasta toiveesta ja meen? Miten teillä, jotka ootte pitemmässä parisuhteessa menee.

Pahoittelen avautumista. Oli vaan pakko päästä purkamaan päätään....