Kalanen24.6.2017 21:34
1/5
Olisiko juuri SINUSTA siellä apua?

Siis no, kaikki on vähän monimutkaista. En ees tiedä oikein mistä aloittaa.

No, aloitetaan kuitenkin. Tutustuin siis ehkä vuosi sitten netissä melkein ikäiseni tyttöön. (Oon itsekin tyttö) Ollaan hyviä kavereita, tai ainakin niin luulin..
Tiedän että tällä tytöllä on vaikeaa ja häntä masentaa, mutta mä en silti oikein ymmärrä. Hän ei vastaa nykyään mun viesteihin. Lukee ne ja näin, muttei vastaa. Oon huomannut, että kun hän kertoo että hänellä on paha olla ja näin, niin se muuttaa omaakin mielialaa todella paljon. Se ei ole musta kivaa, eikä oikein. Mielipiteitä siihen?

Oon pari kertaa sanonut sille, että huomaan että hän ei halua jutella mun kanssa, joten hän voi ihan suoraan sanoa jos ei todella halua.
Vastaukseksi sainkin, että se on mun omaa syytä. Jokin aika sitten tein jotain jota en täällä nyt ala avaamaan enempää. (Mutta sen verran sanon, ettei se liittynyt häneen mitenkään erikoisemmin, vaan enemmin itseeni) Hän ei pitänyt siitä, okei.

Se on kuitenkin sellainen asia, että enemmän tunnen tarvitsevani tukea sen asian kanssa. Ei tunnu hyvältä kun siitä syytellään ja kaikkia tapahtuneita asioita laitetaan sen syyksi, kun en voi sille oikeasti enää yhtään mitään.

Siitä jutusta on jo aika pitkä aika, joten eikö sitä voisi jo unohtaa? En tiedä mitä mieltä olette, se mitä tein on oma asiani eikö koske kyseistä henkilöä millään lailla.
Ei siitä kauaa ole kun hän sanoi että oon sille tärkeä, mutta siltä vaikuttaa joo.


Jo muutaman kuukauden on ollut sellaista, että ihan mitä tahansa hänelle kerron, vastaukset on ollut tätä luokkaa: "Mm" "Ok"
Se tuntuu todella ikävältä. Tuntuu, etten jaksa tätä enää. Mulla ei oikein ollenkaan ole hyviä kavereita, joten kenelle muulle puhun, jos en voi puhua hänellekään?

Mitä mieltä olette tästä? Saatan olla yliherkkä tai muuten omituinen, mutta ei toi hyvältä tunnu. Se henkilö on mulle silti tosi tärkeä, mutta tuntuu todella turhauttavalta kun tiedän, että en nykyään taida merkitä hänelle paskaakaan.