Pikkunapero14.7.2018 14:31
1/5
Olin tyhmä, valehtelin lääkärille!!

Nuorena ja tyhmänä tuli tehtyä todella typerästi ja valehdeltua lääkärille, että minulla on aurallinen migreeni, vaikkei ole. Tiedän, se oli erittäin kovaa idiotismia, mutta olin 15 vuotias pentu joka pelkäsi, ettei oteta tosissaan ja etten saisi migreeniini lääkkeitä jos en hieman värittäisi oireita :D

NOH siitä vasta soppa syntyi sillä käytin silloin yhdistelmäehkäisypillereitä (ja käytän edelleen) mutta lääkäri kehotti minua vaihtamaan minipillereihin, sillä aurallinen migreeni ja yhdistelmäehkäisypillerit ovat vaarallinen yhdistelmä. En tietenkään tehnyt asialle mitään, ei minulla ole tarvetta vaihtaa niitä, sillä minulla ei todellisuudessa ole aurallista migreeniä ja nämä pillerit sopivat minulle.

Mutta minun on myöhemmin mentävä uusimaan pilleriresepti perhesuunnitteluneuvolaan ja jos he ottavat tämän ”aurallisen” migreenini puheeksi uskovatko he minua jos kerron vain että tieto on virheellinen? Tämä painaa minua ja toivon, että minua uskotaan ja ymmärretään myöhemmin .. mutta eikös sitä luulisi että potilasta uskotaan ja virheelliset tiedot omakannasta vain korjataan?

Kiitos jos autatte :D ottakaa lapset vinkkinä tästä, ÄLKÄÄ IKINÄ värittäkö oireitanne, vaikka kuinka pelkäisitte, ettei teitä oteta tosissaan.