sssamantha30.6.2018 19:24
1/3
Olen ujo/ kuinka ikinä saan kavereita tai poikaystävän?

Haluaisin kovasti kavereita, ja joskus poikaystävänkin, mut en tiedä kuinka, koska oon niin ujo :(
Mulla ei oo koskaan ollu kavereita, ala-asteella tietysti oli, mutta vanhempana ei ketään... en vaan tiiä mistä kavereita oikein saa? Ja vielä kun oon kaveriasioiden suhteen epäsosiaalinen ja ujo, niin se on iha mahotonta.. mulla on vaan perhe ja sisarukset :( heidän kanssaan koen olevani normaali, mutta tuntuu etten koskaan saa yhtäkään kaveria..

En oo ikinä saanu kokee minkälaista tuntuis olla kaveriporukassa, tai parhaan kaverin kanssa kaupungilla. Ei kenenkään pitäis joutua kokeen sellasta, olla ilman kavereita ja omanikäistä seuraa.., ja mietin kuinka erilaista mun elämä olis jos mulla olis monia kavereita, ja pari tosi hyvää ystävää. Elämässä olis paljon enemmän sisältöö ja mielenkiintoo. En osaa kuvitella itteeni missään tuolla kenenkään kanssa..

Ja poikaystävä.. tuntuu ettei kukaan ikinä ees kiinnostuis musta, tosin oon vasta 16 joten en koe sille ihan vielä tarvetta. Sitäkään en osaa kuvitella, koska en oo tottunu omanikäisten kaverien seuraan. Kukaan ei edes tiiä mun olemassaoloo, joten miten kukaan poika vois ikinä löytää mua.. haluisin joskus jonkun mun rinnalle.. ja mieluiten ennen sitä kavereita, niin musta tulisi sosiaalisempi.. Miksen voi olla luonnostaan sellainen..

Kertokaa teidän kokemuksia näihin liittyen! :) ja antakaa vinkkejä itsetunto-ongelmista kärsivälle ujolle, joka ei uskalla lähestyä ihmisiä...