cottonfairy22.10.2016 13:08
1/30
Olen sukulaisteni silmissä arvoton, koska minulla ei ole poikaystävää

Olin tänään mun äidin ja veljen kanssa kylässä mun enon ja tädin luona. Yleensä mun eno ja täti ovat mukavia, mutta aina kun näen niitä, joudun kestämään sen pakollisen kyselyn poikaystävistä. Mä en ole seurustellut yli neljään vuoteen, eikä tää mua itseäni haittaa yhtään, mutta jotenkin aina vanhempia sukulaisia nähdessäni mulle tulee sellainen olo, että ne pitää mua täysin arvottomana, jos en omista poikaystävää. Opiskelen yliopistossa ja pääsin just osa-aikaiseen työhön opintojeni ohella. Tää työpaikka on sellainen, joka on ollut mun unelmaduuni jo vuosia ja mulla olisi mahdollisuus jatkaa siellä kokopäiväisesti valmistuttuani.

Luonnollisesti oon ollut ihan superinnoissani tästä työstä, mutta kun yritin kertoa siitä mun enolle ja tädille, ne ohitti asian aluksi kokonaan ja kerto mulle, että mun 17-vuotias serkku on just saanu poikaystävän. Ne sitten vitsaili ”hyvätahtoisesti”, että eiköhän munkin olisi jo aika hankkia poikaystävä itselleni, kun en oo enää kauheen nuorikaan (olen 23.) Jotenkin koko keskustelu sitten vaan kääntyi siihen, että mikä mussa on vikana, kun en omista poikaystävää ja kuinka joillakin mun serkuilla oli tässä iässä jo lapsia. Siinä vaiheessa ne tajusi myöskin muistaa sen mun uuden työn, josta olin ollut innoissani ja huomauttaa, että ehkä cottonfairy keskittyy vähän liikaa työjuttuihinsa niin kuin se olisi ollut huono asia. Se kaikki oli muka vain ”vitsailua”, mutta oikeasti jouduin loppuvaiheessa nieleskelemään kyyneleitä. Pahinta oli se, että mun äiti lähti tähän vitsailuun mukaan, vaikka yleensä sitä ei kiinnosta mun miesasiat yhtään ja se tietää, kuinka tosissaan otan mun opiskelut.

Mun veli yritti mua jonkin verran puolustaa, mutta mun eno, täti ja äiti kuittasi kaiken vain hyväntahtoiseksi vitsailuksi ja multa oikein kysyttiin, että enhän mä nyt tollasesta voi loukkaantua. Teki mieli vaan haistattaa mun sukulaisille paskat ja sanoa, etten ole mikään synnytyskone, vaan mulla on vähän suurempia unelmia elämälleni. Lisäksi veljeni ei tietenkään saanut tällaisia kuulusteluita, vaikka on sinkku niin kuin minäkin, vaan hänen opiskeluistaan oltiin kiinnostuneita.

En tiedä, mikä tämän keskustelun pointti on. Mun oli vain pakko purkaa tää jonnekin, sillä mua oksettaa ja vituttaa tällä hetkellä toi koko keskustelu.