MrPotato15.5.2017 18:36
1/3
olen ihastunut kaveriini

Ollaan silleen "lähekkäin" kun hengaillaan yhessä että halaillaan ja pidetään käsistä ja semmosta mitä nyt kaverit normaalistikin tekee keskenään. Pari viikkoo sitten bileissä molemmat sitten otettiin parit ja tilanne lähti eskaloitumaan siitä. Oltiin se ilta molemmat aikalailla toisissa kiinni, reilusti enemmän mitä normaalisti. Ei siinä muuten mitään, sillä olen itse alkoholin vaikutuksen alaisena melko läheisyyttä kaipaava ja toi on mulle melko tavallista( fiilis vaikutti kuitenkin olevan molemminpuoleinen) mutta nyt on alkanut tuntua siltä, että olen ihastumassa/ihastunut häneen.

Tässä on kuitenkin pari muuttujaa.
Ensinnäkin: olemme hyviä kavereita ja on paljon asioita joista voin keskustella vain hänen kanssaan joten en haluaisi lähteä pilaamaan sitä turhan säätämisen takia.
Toiseksi: ollaan molemmat naisia ja en ole varma hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan. Mitä olen hänen puheistaan ymmärtänyt niin hän on bi/pan mutta ei ole ikinä sitä suoraan sanonut enkä ole kehdannut kysyä.
kolmanneksi:kaikista turhin mutta mainitsempa silti, olen sosiaalisesti todella kömpelö ja asiasta puhuminen hänelle/ ulos pyytäminen on todella iso haaste, joten sekin hieman hidastaa asioita mutta todellakin pienin ongelma kaikista.

Joten oisko vinkkejä/vertaistukea miten lähestyä tilannatte.