centurychild25.7.2017 14:10
1/4
olen ihan paskana ja tarviin vertaustukea sekä apua

elikkä siis tosiaan tein tänne jo yhden keskustelun mutta fuck the police, kai tänne toinenki mahtuu :D
tosiaan, olin about 3kk mun poikaystävän kanssa. lyhyt aika, ja alan pikkuhiljaa tajuta että on onni ettei se kestänyt pidempään! erosta on nyt kaksi päivää ja mun tunteet on täyttä vuoristorataa. exä siis jätti mut, koska häntä petettiin pahasti hänen entisessä suhteessaan ja olinhan mä jo jollain tasolla aavistellut ettei se pysty niiden traumojen takia mun kanssa olemaan. silti tää tuli ihan puskista.
me oltiin viime viikolla suunniteltu kaikkee mitä tehään sit ku koulut alkaa, mitä tehään ku hän saa ajokortin, kaikki oli valmiina. ja nyt, yhtäkkiä... ei mitään enää. muistot satuttaa mua ja varsinki ku ekaa kertaa elämäni aikana tuntu että
on oikee ihminen rinnalla.
mä myös harrastin ekaa kertaa ikinä seksiä tämän kyseisen herran kanssa ja nyt musta jotenki tuntuu että mun pitäis katua sitä kun oltiin vaan noin vähän aikaa yhdessä? mä kerkesin myös alottaa tuon takia helvetin e-pillerit, jotka kyllä on mulle muutenkin hyödylliset endometrioosin takia. ehkä tää vaan oli hyvä buusti niiden aloitukselle, en mä tiedä.
miten tästä pääsee yli? miten mä selviän? nyt ku mietin nii vaikka exä oli ihana nii hän oli selvästi melko epävakaa eikä todellakaan kyennyt suhteeseen. hänessä oli piirteitä jotka häiritsi mua todella paljon, esimerkiksi empatiakyvyttömyys.
sanokaa mulle että selviän ja antakaa mulle vinkkejä miten tästä pääsee eteenpäin :( vertaistuki on myös sallittua!! <3