Kanabaali27.6.2017 22:36
1/3
Olen antanut pojalle vääriä signaaleja

Eli olen snäpännyt reilun kuukauden yhden tosi mukavan pojan kanssa ja ollaan nähtykin muutama kerta (pari kertaa isommalla porukalla juomassa, kerran vain hänen ja yhden kaverin kanssa selvinpäin). Poika on aivan ihana ja vaikuttaa hyvältä järkevältä ihmiseltä. En kuitenkaan pidä hänestä siinä mielessä, että haluaisin hänestä poikakaveria tai muuta sellaista. Toivoisin enemmänkin vain läheistä ystävyyttä.

Nyt kuitenkin ehkä noin viikko sitten, poika alkoi laittaa huomenta- ja öitä-snäppeihin sydämiä, ja minä sitten menin vastaamaan samalla lailla. Olisi tuntunut pahalta olla laittamatta itsekin sydämiä. Nyt tilanne on kehittynyt huomaamatta siihen, että jokaisessa snäpissä on sydämiä. Viittaako tämä siihen että poika haluaa minusta jotain vähän enemmän kuin vain kaverin?
Jos kyllä, niin miten hienovaraisesti korjaan tilanteen tuhoamatta välejä tähän poikaan?

Näen häntä seuraavan kerran reilun kahden viikon kuluttua yhteisen ystävän 18-vuotisjuhissa. Samana viikonloppuna oli tarkoitus nähdä myös yhtä hänen kaveriaan, josta toivoisin enemmänkin kuin vain kaveria, enkä haluaisi tilanteen olevan näin solmussa enää siinä vaiheessa :/