evacuatedd27.5.2017 21:32
1/5
okei tuli taas todistettua kuinka kamala ihmisperse oon

ja kuinka saan aina kaiken sotkettua ihan vahingossa

tiivistettynä: tutustuin yhteen jätkään, näin sitä sen kotipaikkakunnalla 150km päässä, meillä oli kivaa, sit kuulin siitä juttuja et se on kusipää ja siitä se kaikki sit lähti

mua on niin monesti petetty ja tavallaan käytetty hyväksi, et en pysty luottaa enää keneenkää. vedän tyylii vaa kusipäitä puoleeni, enkä ole ite ainut kuka tän on huomannu.

olin ihan toivottoman kusessa tähän jätkään, mut sit mulla meni jotenki erittäin tunteisiin tää mitä kuulin mitä se oli tehny yhelle mun tutulle. en anna kenenkää enää kohdella mua paskasti, enkä todellakaan arvosta sitäkään, et muitakaan kohdellaan huonosti. tää on mulle ihan täys turn off, ja aloin sit vähän ottaa etäisyyttä tähän jätkään. vastailin vähän huonommin snäpissä jne, koska mua ahdisti. pelotti et mun sydän tulee särkymään taas. tätä jatku viikon/parin verran ja nyt tänään tää jätkä kysy sit et kui oon niin vaisu ollu.

oli muutenki tosi huono päivä ja menkkapäissäni kärtysin ja huusin sille sit. se sano et ois halunnu tutustua muhun paremminki, mut vaikutan siltä niinku mua ei kiinnostais vittuakaa. otin sit tän kusipäisyysasian esille, omaan tyhmään tapaani nostin kissan suoraan pöydälle ja sanoin ehkä vähän liianki suoraan sit kaikki asiat :D siinä sit keskusteltiin järkevästi ja ainakin hänen puoleltaan (kröhöm) rauhallisesti, ja selviteltiin tätä juorua mitä olin kuullu :---D paljastu että olin väärässä ja syytin jätkää turhaan. pyysin anteeksi. sanoin vielä et olin vaan niin toivottoman kusessa siihen että ahisti.

jätkä paljasti mulle menneisyydestään tosi kipeitä ja henkilökohtasia juttuja, ja tuntu et tän kärtyämisen ja huutamisen jälkee pystyttii puhuu tosi hyvin. sit oltiin pari tuntia snäppäämättä, ja nyt tää poika paljasti, et ihastu muhun oikeasti sillon ko nähtii.

aloin itkemää. itken vieläki. sanoin et joo niin tein itekki ja just siks olin nii etäinen koska ahisti, mut oikeaa syytä en oo vielä kertonu. nyt se vastas tohon mun snäppiin mut en pysty vielä kattomaan. oon ihan kamala ja sotken aina kaiken täysin tahtomattani. siis voiko kellekkään käyä oikeasti joka vitun kerta näin.

halusin vaan kertoa olevani paska ihminen ja joku vertaistuki ois kans ihan kivaa. tuo jätkä on ihan helvetin täydellinen. itkettää.