sukkapuikkonen12.6.2017 7:43
1/9
Nyt ku on kesä ja festarit nii kerron teille tarinan väkivaltaisesta festarimuijasta

Tänä aamuna ku kattelin peilii, ni huomasin et mun naamassa on vieläki arpi yksiltä festareilta. Aattelin sit jakaa tänne tän stoorin varotukseks ja muistutukseks alkoholinhuuruisesta festarielämästä!

Eli oltii siis kavereiden kaa pari vuotta sitte yksillä festareilla, en kerro tarkempia yksityiskohtia, koska en haluu et mut bustataan taas :D (Tosin tästä tarinasta saattaa muutenkin kyl bustata mut oon kuullu tän tapasii festaritarinoita ennenki) Ne oli kuiteki kakspäiväset festarit, ei oltu ostettu onneks tokalle päivälle vielä lippuja, koska lopulta ei oltas päästy sinne kiitos festarimuijan joka pahoinpiteli mut. Me oltais kyl saatu yheltä meidän puolitutulta liput sille tokalle päivälle, mut hommat ei nyt menny niiku suunniteltii.

Oltii tosiaa kattomassa tokavikaa esiintyjää, jota olin ite eniten oottanu. Ei nyt mikää mun suurin idoli, mut ainaki halusin nähä sen. Siin yleisössä mun eessä sit sattu olee erittäin isokokoinen nainen, kun mä taas oon tosi pienikokoinen. En sit meinannu kunnolla nähä tän naisen takaa mitään ja siin oli tosi ahasta lähtee vaihtaa paikkaa, joten yritin sit hypellä siinä, iha niiku kaikki muutki, ja kurkistella sen naisen takaa sinne lavalle, en mitekää kummemmin töninyt tai koskenut häntä.

Ennen ku ehin tajutakaa, nii tää nainen käänty, otti musta kaksin käsin kiinni ja yritti kaataa mut. Siin oli nii ahtaasti porukkaa ympärillä, et ei siinä mahtunu kaatumaa, mut ku porukka huomas sen käytöksen nii ne lähti kauemmas siitä ympäriltä nii, et siihe muodostu sellane soma taistelutanner. Tää naine sai sit kaadettuu mut nätisti siihe maaha ja huus jotai "vitun pikkumuija SAATANAN TIUKKAPILLUINEN HUORA!!! Lopeta tuo vitun esittäminen, EI AINA TARVII OSOTTAA MUILLE ET OVAT LÄSKEINEEN TIELLÄ!!!" ja kaikkee tollasta, en ees kunnolla muista mitä kaikkee se huus samalla ku piti mun naamaa maassa kiinni. Mietin vaa et mitä helvettiä, uskaltaaks festareilla enää tanssii ja hyppii ja yrittää kuikuilla lavalle ku joku pahottaa mielensä siitä. Oisin ymmärtäny et se suuttuis, jos nojaisin siihe tai oisin töniny sitä, mut ku en tehny mitää sellasta. Enkä tosiaa yrittäny mitekää pilkata häntä hänen isokokoisuudestaan, en harrasta sellasta :D Niin ja tää nainen oli siis erittäin kovassa humalassa huojumisesta ja hajusta ja kaikesta päätellen.

No mun kaverit sit alkoivat huutaa tälle et päästää irti, muut ihmiset vaa katto siin ympärillä ihmeissään, joku nuori mies yritti huutaa turvamiehiä paikalle. Yleensä oon iha hyvä puolustaa itteeni tollasis tilanteissa, mut olin pienessä humalassa nii ei oikee lötköraajat totellu kunnolla ja nainen oli oikeesti mua niin paljon isompi et oli vähä vaikee ja pelottavaa alkaa kauheesti sätkimää vastaa. Joku sit kävi vetää sen irti musta ja mun kaverit heti juoksi paikalle nostaa mut ylös ja viemää mua pois, nainen jäi huutamaa ja riehumaa sinne, kunnes turvamiehet osas tulla paikalle.

Noh, mun silmäkulma aukes, ylä- ja alahuuli aukes, leuka aukes, nenästä tuli verta, käsivarsissa oli sellasia pikkunaarmuja ja hiertymiä, samoin polvissa, olkapää oli ihan saakelin kipee... En heti tuntenu et oisin ollu noin naarmuilla, kiitos säikähdyksen+pikku humalan, olin vaa sillee mitäs tässä oikee tapahtuu. No kaverit sit sano et naamas on iha veressä, ei täs muuta. Olin tosiaa iskeny pääni iha mukavasti siihen kiviseen maahan ja niit pikkukiviä oli mun naarmuissa kaikkialla. Ensiapupisteellä mun kätee vaa tyrkättii paperii ja jotai puhistusgeeliä, joka kirveli niin maan perkeleesti. Niil oli kauhee tungos ja kiire siellä, nii ei ne ehtiny kummemmin mua kattoo. Siin vaiheessa tunsin sen kaiken kivun ja säikähyksestä selvittyäni itkin vaa vitusti. Häivyttii sit alueelta, tilattii taksi ja voi että se nuori soma taksimies oli kultainen. Se katto ne mun haavat ja kyseli oloa, ku sanoin et mun pää iskeyty iha mukavasti maaha nii se kyseli et onks mul pahoinvointii tai päänsärkyy, ettei vaa ois aivotärähdystä ja kysy et tarviiko mennä terveyskeskuksee. No mun olo ei sit ollu siinä mitekää paha, eikä ihan älyttömästi sattunu mihikää, nii mentii vaa suoraa takas hotellille.

Aamulla oliki sit kauniit Kylie Jenner-huulet, käsivarret iha mustelmilla ja olkapää edelleen kipee. Lähettii bussilla takas kotii päi, äiti järkytty pikkuse ku näki mut :D Valitin sille sit enite sitä kipeetä olkapäätä mut ei se lähteny mua mihikää terveyskeskuksee viemää. Kyl se kipu siitä sit onneks katos. Oli myös saatanan vaikee puhuu, ku kummatki huulet oli auki sekä sisä- että ulkopuolelta ja turvonnu ihan älyttömän kokosiks. Syöminen sattu. Seuraavana päivänä oliki jo onneks astetta parempi huulipäivä. Suututti vaa, et jouduttii jättää festariviikonloppu keske jonku tuntemattoman typerän käytöksen takia. Oli kiva sit kans olla töissä (asiakaspalvelussa) siinä loppukesän ku olin vaa naarmuinen ja mustelmainen...

Mut siis muistakaa rakkaat demut, vaikka kuinka oisitte humalassa ja teitä alkais joku asia vituttaa, olitte sitte festareilla tai baarissa tai missä lie, nii älkää käykö kehenkää käsiks vaikka kui tekis mieli. Ja varokaa myös suututtamasta millään tapaa humalaisia festari-ihmisiä, vaikka aina ei voi tietää mistä kukaki suuttuu yhtäkkii. Joku saattaa vetää herneet nenää vaikka vaa siitä, et sulla on punanen paita ja hän itse ei tykkää punaisesta...

Saatte toki jakaa myös omia kauheita festarikokemuksia :)