hopeareunus23.6.2017 13:50
1/3
nyt helvetti riittää

Mitä voi tehdä masentuneelle marttyyriäidille joka vaan suuttuu kaikesta ja vihaa itteään, perhettään ja kaikkia muita ihmisiä ja joka ei voi nähdä MITÄÄN positiivista yhtään missään?

Mitä voi tehdä tunneherkälle, räjähdysalttiille negatiiviselle paskaäidille, joka valittaa kaikesta eikä anna kenellekään tai millekään edes ensimmäistä mahdollisuutta puhumattakaan toisesta??

Mitä voi tehdä kateelliselle, itsekeskeiselle narsistiäidille, joka luulee aina olevansa paras kaikessa ja virheen tehdessään ei osaa myöntää sitä ja aikoo lopettaa kaiken tekemisen, itsestään huolenpitämisen ja muuttaa helvettiin tai jopa vaikka hypätä parveekkeelta alas?

Mitä voi tehdä mustavalkoiselle rasistiäidille, joka ei pysty hyväksymään minkäänlaisia eroja ihmisten välillä ja kirjoittaa nettiin paskaa kaikista muista ihmisistä mutta joka kasvotusten ylistää miten hienoja eri kulttuurit on ja miten kiinnostavaa olisi matkata ympäri maailmaa?

Mitä tehdä ylpeälle, nokkaansa pitkin katsovalle mukamashienostoäidille, joka on kuitenkin kaikella tapaa erittäin kaukana kauniista ja hienosta ja sitten arvostelee muiden ihmisten rumuutta, elämänvalintoja ja ihan mitä vaan?

Mitä tehdä ajattelemattomalle, kylmälle jääkuningataräidille joka vähät välittää omasta tyttärestään tai ylipäätään kenestäkään muusta kuin itsestään, joka haukkuu ja kommentoi veitsenteräviä sanoja suustaan eikä yhtään ajattele miltä toisista tuntuu?

Mitä tehdä alkoholistille mukamaskuolemansairaalle äidille joka kuvittelee, että vaan sen tuska ja kärsimys on valideja, oikeita, mutta kenelläkään muulla ei voi koskaan mennä huonosti ja joka syyttää kaikkia muita näyttelemisestä ja yliampumisesta, kun itse valittaa ja dramatisoi joka ikisen pienen naarmunkin?

Mitä voi tehdä ihmiselle, jonka pitäisi olla maailman paras äiti, mutta ei ole sitä?


....mitä tehdä tai sanoa enää kun mitään ei ole tehtävissä tai sanottavissa enää