Hemini2.6.2017 22:17
1/7
Nyt ei homma etene !

No siis tilanne on tämä:

Bongasin ig hyvännäkösen jätkän
->alettii snäpissä juttelee
->se ehdotti et nähään
->ollaan nähty jo ainaki 5 kertaa (joka kerralla tuijoteltu toisiamme iha punasina ja juteltu niitänäitä)
-> ihastuin aivan täysin
->se kerto et oli kuullu joiltai kavereilt et mulla ja sillä ois juttua ->luulin oikeesti et oli vähä jotai muutaki mut en sanonu sitä sille ja masennuin täysin ku se laitto et "nii eikös tää oo vaa jotaki snäppäilyä tai vastaava?"
-->snäppijuttelu jatkuu
->se ehdotti et oltais nähty taas
->minä menkkaisena ylidramatisoin kun hän ignooras mua snäpissä ja vastaili muka tylysti ja keksin tekosyyn ettei nähdä,ja mieltä vaivas just se että "pelkkää snäppäilyä" okei kaikki on niin alussa mut silti D:
->tämä toistui parikertaa D:
-> entiiä aattelenko mä vain, että pelkään paljastaa tälle pitäväni hänestä aivan saatanasti siksi että en kestäis jos tunne ois vaan ykspuoleista D::
->joten tarkoitus ois nähä sunnuntaina, eka sovittii mut sit mulla lagas taas pahasti ja keksin tekosyyn et pitkittäsin taas viikolla näkemistä (vaikkei olla viikon päähän mitään sovittukaan vielä)
Ja ku laitoin sille ettei taaskaa voija nähä niin sen vastauksesta voi päätellä pientä turhautumista. Ja sit ku kysyin siltä vielä et no "ärsyttääks sua yhtää ku ei voidakkaa nähä" nii vastaus on "eikai?😅"
Hjelp, kuseeko tämä koko juttu vielä käsille ? En tunne tätä tyyppiä vielä kunnolla ei olla puhuttu mitää kovin syvällisii mut ollaan tosi samanhenkisiä ja tulevaisuude suunnitelmatkii mätsää tosi hyvin. Mut tää outo snäppi käyttäytymine, välillä saattaa olla päiviä ettei laita mitään muutaku striikit ja joskus taas puhuu enemmä. Mut ny tuntuu et alkaa taas hiipua pelottavasti koko juttu. Mitä voin tehdä? Snäpissä ei varmaa kannata liian syvällisiä alakaa puhuun ku vaivaannun ja en pysty näkeen sitä sit...Pitäskö mun vaa nähä sitä sunnuntaina ? Tai sit viikonpäästä ? Onko sillä nyt niin väliä? Se on kumminkii jaksanu kysyä millo nähää vaikka oon torjunu ja keksiny tekosyitä..ite tekisin kuolemaa jos se ois torjunu mua kertaakaa... mut miten voisin vähän vihjata et mun pää hajoo tähä epätietoisuuteen ja tykkään susta aivan saatanasti ?? Miten sen vois tuoda esille sillai ei tyhmästi, en haluu mokaa tätä D: