minävainnh14.7.2017 18:13
1/7
Niin paska fiilis miehen käytöksen takia

Nii. En ees tiiä miten selitän tän sillee et tästä ymmärtäiski jotai. Ollaan siis oltu yhessä kaks vuotta, josta vuos asuttu yhessä. Ongelma on meiän yhteinen aika. Mies pelaa joka päivä tunteja. Tässä vaiheessa sanon, että ei, en oo pelaamassa sen kanssa koska ei kiinnosta.

Oon sanonu tästä miljoona kertaa ja mies on itekki myöntäny et se kyllä pelaa hirveesti mut eipä se silti vähene. Heti ku herätään, mies menee pelaa. Sit saattaa olla joitai hetkiä et tulee halimaan ja pussailee mut sit taas takas pelin ääreen. Olis kiva jos ees syötäis yhessä mut ei, tää vie ruokansaki pelin ääreen :). Tästäki sanoin, ja mies tuli sit sillon syömään ihan pöydän ääreen mun kanssa. Seuraavana päivänä kuitenki tää kysyy "pitääks tänään syödä yhessä?" ei siis ivallisesti tai mitään, ihan neutraalisti, mut olin silti vähän et mitäh. Ihan ku se olis joku hirvee pakko, aattelin vaan et ees sen vois tehä pöydän ääressä ihan joka päivä.

Mennään nykyään nukkumaanki yhessä ihan sairaan harvoin, koska mies jää pelaa aamuyöhön asti. En tiiä kuulostanko nyt joltai hullulta ämmältä joka pakottaa kumppaniaan syömään ja nukkumaan kanssaan, mut mulle ois vaa tärkeetä et ees noi hetket vois pyhittää mulle jos muuten on pakko pelata kaikki päivät.

En tiiä miks kirjotan ees tätä tänne, äsken vaa tuli se viimenen niitti koko juttuun ja oli pakko päästä avautuu jonnekki. Mentiin siis syömään, olin niin ilonen et tehtiin jotain yhessä oikeen kunnolla. Niin eikös vaa mies oo yli puolet ajasta kännykällä :). Oon niin vihanen et tästä on kohta rakentava keskustelu kaukana. Ainiin, kyseleehän tää ku lähetään johonki et moneltas tullaan takas, et pääsee ilmottelee pelikavereilleen millon on taas vapaa :), ihanku mun kanssa oleminen ois vaa joku velvollisuus joka on pakko suorittaa vittu.

Joo se on pelannu ennenki mut en oo jaksanu välittää tästä niin paljon koska en keksi tosta oikeestaan mitään muuta huonoa. Nyt on vaa alkanu mennä yli.