nimimerkillinen18.6.2017 20:06
1/1
Nettitutun outo käytös

Tutustuin (en nyt muista kauanko sitten mut on jo aikaa) netissä toiseen tyttöön, vaikka Maijaan. Meillä tuntu olevan paljon yhteistä ja juteltiin facessa aika paljonki. Ei asuta samassa kaupungissa vaan eri puolilla Suomee ja ei olla tavattu livenä.

Meil oli joitain n. parin viikon juttelutaukoi kyllä. Sit en nyt muista millon mut olikohan täs kevään alussa niin Maija kertoi että aikoo hakea kouluun (oikikseen) ja sit hällä oli joku perhekriisi päällä joskus tässä keväällä kanssa kun porukat oli eroomassa tms. vaikka Maija asuu omillaan eikä porukoillaan.

Tuli uus tauko ja aattelin et se on ihan ymmärrettävää et Maija ei nyt ehi jutteleen mun kanssa kun toi erojuttu oli ja sit pääsykokeisiin valmistautuminen vie kans paljon aikaa. Mut sit joku päivä tos vaan aloin miettii et millonkaha viimeks puhuttiin ja siitä on kyl tosi pitkä aika, varmaan 2-3kk nyt.

Sit huomasin et Maija on poistanu mut facekavereistaan ja etten voi laittaa sille viestii enää. Nyt on aika hämmentyny olo koska kun viimeks puhuttiin niin ei meillä ollu mitään riitaa eikä muutakaan.

Nyt en voi ees kysyy mikä sille tuli ja harmittaa kauheesti koska Maija oli tosi mukava ja oltiin puhuttu et nähtäis.

Teetteks te noin et ghostaatte ja estätte jonkjn jonka kanssa ootte jutellu tälleen vaan ihan randomisti?