deadlikeme25.5.2018 9:07
1/2
Ne ihmiset, ketkä...

...ystävystyvät varatun ihmisen kanssa, ihastuu kyseiseen henkilöön ja yrittää saada hänet vaihtamaan nykyisensä itseensä, mikä on teidän ongelma puuttua hyviin suhteisiin?

Oman kumppanini ystävä on yrittänyt iskeä häntä jatkuvasti. Pistelee hänelle niitä "tääl on kauheen yksinäistä olla yksin yötä kotona"-viestejä. Kumppanini tietää, etten todellakaan enää siedä tätä ystävää-joka-kääntyi-yksipuoliseen-ihastukseen ja sanoo hoitavansa asian, mitään ei kuitenkaan tapahdu (vielä). Olemme kumppanini kanssa palaamassa yhteen, tunteet eivät ole muuttuneet, ongelmia selvitellään yhdessä eivätkä nekään ole vakavia. Ystävä kuulemma jopa yrittänyt montakin kertaa jopa suudella kumppaniani, muttei kumppanini ole halunnut, kun ei ajattele tästä samoin.

Kiehahdan ihan just ja tekee niin mieli mennä kertomaan tytölle vähän omia ajatelmia tästä, koska (anteeksi kun kiroan) helvetti sentää jättäisi kumppanini rauhaan.

Aiomme puhua tästä vielä kumppanini kanssa ja tiedän ettei hän tekisi mitään, mutta kun menee hermot ja tekisi mieli hakata tämä muija (on sanonut mua vielä psykoottiseksi manipuloijaksi, koska tietää että rakastan kumppaniani, vaikka "erosimme").

Mitä pitäisi tehdä, kun ei tavallaan kannattaisi tehdä mitään (haluan olla se parempi ihminen), mutta ärsyttää ja ketuttaa niin suunnattomasti?

ps- tämä tyttö on aikaisemminkin sekaantunut parisuhteisiin, muttei onnistunut.