Poistunut demittäjä23.7.2018 19:04
1/6
Naisten psyykkiset oireet parisuhteissa

Olen tullut siihen tulokseen, että merkittävä osa naisista kärsii tukholmasyndrooman oireista parisuhteissa.

Kukaan järkevä ihminen ei puolla raivokkaasti omaa sukupuoltaan alistavia tapoja jos on psyykeltään terve. Esimerkiksi ryöstöjen, kidnappausten, raiskausten, inestin jne. uhrit hyvin usein kääntyvät tekijän puolelle. Tukholman kuuluisassa pankkiryöstössä uhrit kieltäytyivät todistamaan kidnappaajaansa vastaan. Aivan kuten naiset kieltävät sen että mies alistaa heitä. Tämä on todennäköinen syy sille, miksi naiset puolustavat aivan kaikkea miehen tekemää ja keksimää, oli se miten alistavaa hyvänsä.

Väkivallan uhreinakin naiset usein kävelevät "ihan itse, vapaaehtoisesti" takaisin sen väkivallan tekijän luo. Tämä on ihan tunnettu ilmiö. Naiset usein jäävät väkivaltaiseen suhteeseen ja jättävät esimerkiksi raiskauksia ilmoittamatta.

Väittämäni on perusteltua, koska naiset ovat eläneet ja pitkälti elävät edelleen vallan alla, ja monissa maissa perheväkivalta on sallittua, jopa kehotettavaa. Nimenomaan siis naiseen kohdistuvana.

Kukaan järjissään oleva ihminen ei puolusta tapaa joka merkitsee sitä että on omaisuutta, tai tapaoja jotka vain lisäävät naisen heikkoa asemaa.