Poistunut demittäjä24.7.2018 6:30
1/29
Naisten nimenvaihdot miesten nimiin saavat miehet toivomaan poikia vain enemmän

Siis teitä ei haittaa miesten paskainen kaksinaamaisuus, kun suositte heitä ja he käyttävät sitä vain teitä vastaan? :DDDD Tajuatteko miten tyhjäpäistä on ulista ja ulvoa täällä "vapaus valita, tasa-arvo, siis NiinQQ mä ihan itse Valizinnnn!!!", ku ne ovat miehiä jotka teitä syrjivät niiden "vapaiden" nimivalintojenne takia? :D

Kaikissa maissa missä nainen liittyy aviomiehen sukuun, on naisten raakaa syrjintää. Tyttöjä abortoidaan tällaisissa maissa, tyttöjen terveydestä tingitään. Poikia on aina haluttu jatkamaan isän nimeä, ja tyttöjä pidetään huonompina koska suvunlaskeminen tyssää naiseen. Nainen ei edes pidä sitä isältä saatua nimeä sen lisäksi että se ei jatku.

Miehet siis käyttävät tätäkin oikeuttaan naista vastaan, ja te tyhjäpäät jaksatte raivokkaasti puoltaa tätä tapaa? Miksette mene ulvomaan miehille, miten he alentavat vapaata valintaanne, kun he toivovat vain poikia sen jälkeen kun suositte heitä kahdesti?

Onko naiset oikeasti hieman yksinkertaisia? Vaaditte muilta väkivaltaisten vapaiden valintojenne kestämistä joka alentaa kaikkia naisia ja heikentää kaikkien naisten nimen arvoa. Miksette ulise miehille siitä että he syrjivät naisia sen nimenvaihdon jälkeen?

Miksi miehen kiitos naisen vapaasta valinnasta on syrjintä ja lisäviha? Miksett etee asialle mitään? :D

Siis mikä teitä heteroperheitä vaivaa? Syrjitte ja vihaatte naisia, ja sitten huudatte miten pitää olla vapaus valita. Miehet ovat niitä jotka eivät sitä vapaata valintaanne kunnioita. Herätys :D

Miehet arvostavat itsellään pysyviä resursseja. Niin kauan kun jatkatte siirtymistä miehen sukuun, kannatatte naisen alistamista. Miehet eivät kunnioita teitä paskaakaan enempää kun vaihtelette nimiä, päinvastoin. Oletteko vähän tyhjäpäitä?