B_Boss7.6.2017 13:35
1/35
Näin naiset valehtelevat miehille

Jos naisten toiminta tuntuu käsittämättömältä, se saattaa sellaista ollakin. Usein naiset nimittäin sanovat jotain, mutta eivät todellisuudessa toimi yhtään niin kuin väittävät. Esimerkkejä:

"Haluan, että mies huomioi minua"

Parisuhteessa huomioiminen on tärkeää. Tapailuvaiheessa nainen tuntee kuitenkin enemmän vetoa siihen joka huomioi vähemmän. Kukat ja lahjat liian aikaisin tappavat naisen mielenkiinnon!

"Mies ei saa pyörittää montaa naista yhtäaikaa"

Oikeasti nainen tuntee vetoa enemmän niihin joilla on monta naista samaan aikaan. Kunhan mies vaan saa naisen tuntemaan itsensä tärkeäksi sillä hetkellä kun tavataan. Mies ilman kokemuksia naisista on liian ahdistava ja yrittää liikaa. Nainen aistii jos mies ei ole haluttu. Jos mies on menevä ja hänet haluaa useampi nainen, hän ei ole niin kiinni yhdessä naisessa.

"Haluan edetä hitaasti"

Eli nainen ei pidä kyseistä ihmistä enää niin puoleensavetävänä. Todennäköisesti ihminen on alkanut käyttäytymään liian takertuvasti ja saa naisessa aikaan pakoreaktion.

"Minulla on periaate etten halua harrastaa seksiä ennen kun tunnen ihmisen kunnolla"

Paskapuhetta. Jos mies tekee kaiken oikein, niin nainen haluaa seksiä viimeistään 3. tapaamiskerralla. Jos mies taas ei ole vielä hirveän ihana, voi mennä pitkä aika.

"Ei suutelua ensitreffeillä"

Eli nainen ei tunne vetoa tarpeeksi.