Suklaasilmät6.5.2018 5:28
1/15
Myönnättekö että naisilla on helpompaa?

Täällä Demissä naiset usein valittelevat suhdeongelmistaan, mutta tosiasia on että naisilla on treffailu paljon helpompaa kuin miehillä.

Naisten ei tarvitse olla itsevarmoja, lähestyä vastakkaista sukupuolta tai pitää keskustelua yllä. Naisten ei tarvitse viihdyttää treffikumppaniaan tai olla kiinnostava. Naisten ei tarvitse olla hyvässä ammatissa tai opiskella; miehiä ei kiiinnosta. Naisten ei tarvitse edes olla hyvännäköisiä ja silti miehet juoksee perässä. Riittää että olet nainen.

Jos sen sijaan olet ujo ja epävarma mies, voit unohtaa treffailun saman tien. Naiset eivät lähesty miehiä. Miksi lähestyisivätkään, kun miehet lähestyvät heitä ja nuoleskelevat ja tarjoilevat baarissa juomia jne.? Jos et sinä, niin joku muu kyllä. Miehet ovat lähtökohtaisesti ilmaa sekä miesten että naisten silmissä.

Nettitreffailu on miehille aivan kamalaa. Naiset saavat satoja tai tuhansia viestejä ja miehet joutuvat ankaraan kilpailuun useiden muiden miesten kanssa samasta naisesta, kenelle hän vastaa; eivätkä saa kovin moni viestejä. Harvoin sitä miehenä saa tuntea itsensä halutuksi. Naiset saavat seksiä MILLOIN HALUAVAT, yksinäiset sinkkumiehet joutuvat elämään puutteessa.

Tämä kaikki siis pätee heterosuhteissa.

Tuntuuko female privilege mukavalta?:)