jmhr19.4.2018 16:41
1/5
Muutin poikaystäväni kanssa yhteen ja nyt ahdistaa jatkuvasti

Muutin noin viikko sitten pois kotoa ja samalla yhteen poikaystäväni kanssa. Olemme olleet yhdessä neljä vuotta ja asuimme todella lähellä toisiamme, yhteen muuttamisesta harkitsimme pitkään mutta nyt tuntui että oli oikea aika sen toteuttamiselle. Äitini muutti poikaystäväni entiseen asuntoon noin kilometrin päähän, eli välimatka äitiini ei ole tässä vaiheessa ongelma ja näemmekin pari kertaa päivässä.

Poikaystävän kanssa ei ole ollut mitään isoja ongelmia, mutta pieniä riitoja tulee usein ja huomaan tiuskivani hänelle enemmän kuin ennen. Molemmilla on vielä hermot kireällä ja monia asioita hoidettavana joten riitoja tulee helposti.

Poikaystäväni pelaa paljon ja tämä ei itsessään haittaa minua, mutta tuntuu ettei yhteistä aikaa jää ollenkaan. Öisin meillä on vähän aikaa katsoa sarjoja tai jutella enemmän, mutta päivisin ja iltaisin tunnen olevani ihan yksin. Asunto on ihana ja olen jo saanut siitä omannäköiseni, mutta töistä tullessani en tunne tulevani kotiin. Poikaystävä ehtii juuri ja juuri sanoa moi ja seuraavaksi voimme vaihtaa kuulumisia monen tunnin päästä.

Ennen tuntui todella hyvältä tulla kotiin ja jutella päivän asiat äidin kanssa läpi, tiesin kyllä poikaystävän aikatauluista ennen muuttoa mutta tuntuu etten saa häneen samanlaista yhteyttä kuin ennen. Koko ajan pelottaa ja ahdistaa ja pelkään että en ollutkaan valmis muutokseen. Aina kun käytän koiran ulkona huomaan että ahdistus helpottaa, mutta heti kotiin tultuani se palaa vielä pahempana. Jotenkin on koko ajan turvaton olo ja ikävöin äitiäni jatkuvasti vaikka juttelemmekin paljon.

Olemme aina tulleet hyvin toimeen poikaystäväni kanssa ja todellakin haluaisin yhteisen tulevaisuuden hänen kanssaan. Kavereita minulla ei oikein ole, joten olisi kiva kuulla muiden kokemuksia tai neuvoja.