shalavala27.7.2017 9:41
1/1
Mun toivo alkaa olla loppu

Kolme kuukautta sitte olin tekemisissä pojan kanssa, johon tykästyin todella paljon. Se on just sellanen täydellinen, millasesta mä oon vaa voinu haaveilla. Vikoineen kaikkineen se ois mulle just täydellinen. Tiiättekö tämän, ku oikeesti haluutte jonku? Voisin jopa sanoa et hän on mun sielunkumppani :D Ja tätä korostaa vielä se, et oon tosi tarkka ihmisistä. Siitä millasia ne on ja kenen kanssa haluan aikani viettää. Ja siis oon tienny tämän ihmisen aina ja tunnetaanki. Alusta saatto luulla et tapasin hänet sillon kolme kuukautta sitte, mutta sillon oli se kun oltiin kunnolla tekemisissä.

Kävi kuitenkin niin, että tuli paljon väärinymmärryksiä ja ihmiset meidän ympärillä on sitä mieltä että me ei saatais olla yhdessä. Tähän on ihan järkeen käyvä syy, mutta me oikeesti halutaan toisemme. Ja se syy ei ole niin vakava että se kumoais tän. Hän tykästy myös muhun, mutta luuli että mua ei kiinnostanu. Mä en halunnu roikkua enkä ahistella häntä, joten annoin olla ja ei olla nyt pitkiin aikoihin juteltu. Tällä hetkellä en uskalla laittaa hänelle mitään.

Joka ikinen päivä tän kolmen kuukauden ajan mä oon ikävöiny häntä suuresti. Se tuntuu pahalta, koska haluun olla tän ihmisen kanssa. Tuntuu et elämä menee ihan hukkaa ku tiedän kenen kanssa olis parasta olla mut en voi olla hänen kanssa.

Apuja? Miten voisin lähestyä taas tätä ihmistä?