teletappi213.6.2018 22:30
1/6
mun kaveri unohti mut

Tavattiin netissä ja meistä tuli tosi läheisiä. Kumminkin aika kaukana asutaan toisitamme, joten tapaaminen ei kovin helppoo oo (nähtiin toisiamme livenä kahdesti kumminkin).

Oltiin molemmat niitä koulun "keskiluokkaan" kuuluvia (ei suosittuja; ei kumminkaan ihan niitä epäsuosituimpiakaan). Viestiteltiin toisillemme suunnilleen taukoamatta. Sitten tuli stop. Mun kaveri pääs parempiin piireihin ja tutustu uusiin ihmisiin (ilmeisesti kivempiin kuin minä) ja meidän keskustelu vaan yksinkertasesti hiipu.

Mua harmittaa ihan vitusti :) MÄ oon aina se joka laittaa ensimmäisenä viestiä (nykyään se on tosi harvinaista et ees puhutaan mistään). Masentavintahan tässä on se, että sillä on muitakin kavereita, joita se on tavannu netissä ja niiden kanssa näyttää yhteydenpito toimivan :) Ja sitt mietin mikä mussa mättää?

Kerran (vrm pari kk sitten) hän laitto viestiä ja kyseli että "miksei me enää puhuta?". Niinpä. Miksei? Mä yritin epätoivosesti sit laittaa aina viestiä, mutta perkele se olinkin sitten aina MINÄ joka aloitti jonkun väkinäisen aiheen. Voi kun ennen kaikki oli niin sujuvaa ja luonnollista.

Me kasvettiin erilleen. Kamalaa. Me ollaan tismalleen ne samat ihmiset, se vaan sai uusia kavereita ja mä en :)

Mitä mä teen?:) Unohdanko koko ystävyyden..? Onks jollain jotain samoi kokemuksii?

(Anteeks hirveästä tekstistä, toivon ettei bustata)