aistiharhoja7.7.2017 18:53
1/11
Mulla on käytetty olo.

Säädän tai no säädin yhden jätkän kanssa. Suunniteltiin seurusteluakin ja kaikkea. Mulle seksi on sellainen asia, että sitä en harrasta, ellen oo valmis suhteeseen. Puhuttiin seksistä pitkään, et oonko valmis yms. Säädettiin tosiaan noin kolmisen viikkoa ennen seksiä.

Juttu tuntui toimivan todella hyvin ja oon ihan umpirakastunut. Hän kertoi ettei pelkää ihastumista, vaan sitä mitä sen jälkeen tapahtuu. Eli suhdetta kai? Perjantai-lauantai välisenä yönä nähtiin viimeksi. Maattiin lusikassa ja harrastimme seksiä (ollaan harrastettu aikasemmin). Meidän piti nähdä lauantaina ja sunnuntaina, mutta tää jätkä nukkui molempien tapaamisten yli. Oli todella pahoillaan. Tämän jälkeen on vähentänyt puhumista todella paljon ja vältellyt. Hän kysyi multa pari tuntia sitten että kannattaako meidän jatkaa tätä juttua. Kerroin että kannattaa ja kirjoitin kunnon romaanin. Hän ei ole katsonut viestiäni.

En tiedä, johtuuko tää siitä että hän pelkää sitoutua. On siis 19, eikä ole koskaan seurustellut. Mulla on vain tosi hyväksikäytetty olo, koska puhuimme tosiaan siitä että en harrasta irtosuhteita ja seksi on mulle merkki rakkaudesta. En tiedä ylireagoinko vai mitä tää on. Sattuu niin paljon ja siksi kirjoitan tosi sekavasti. Mitä te ootte mieltä tästä tilanteesta?