oliviaGRAU23.6.2017 11:54
1/10
Mulla ei ole ketään – miten selvitä paskasta juhannuksesta?

Mulla on KIRJAIMELLISESTI yksi kaveri, joka on tällä hetkellä matkoilla. Oon omilleni muuton jälkeen istunut yksin kotona joka juhannus, vappu, uusivuosi ja mitä näitä nyt on. Kerran olin vaarassa jäädä yksin mun silloiseen solukämppään joulunakin, sillä mulla ei ollut varaa ostaa junalippua kotipaikkakunnalle, ja mun perheen mielestä ei ole heidän asiansa maksaa mun (kolmenkymmenen euron) lippuja.

Nyt on juhannus, ja joka vitun tuutista tulee iloisia juhannuspäivityksiä. Mun poikaystävä on töissä, mutta toisaalta meillä on älytön kriisi meneillään, joten eipä hänenkään seurasta iloa olisi. Toisin sanoen istun sohvalla ilman meikkiä yöpuvussa ja mietin, mitä helvettiä tekisin seuraavaksi.

En ole mitenkään erikoisen ärsyttävä tai vaikea ihminen, mutta silti en saa solmittua ystävyyssuhteita. Uusissa tilanteissa (esim. uuden koulun alkaessa tai aloittaessa harrastusta) saan kyllä kahvipyyntöjä ja sen sellaista, mutta tapaamiset jäävät aina yhteen kertaan, vaikka itse teen aloitteita. Onko mussa jotain vikaa?

Mitä voisin tehdä, etten tuntisi oloani näin säälittäväksi ja yksinäiseksi? En halua lähteä esim. juhannusristeilylle tai baariin tai oikeastaan mihinkään, sillä väkijoukossa yksinäisyys vain korostuu, ja on turha vihjata että voisin lyöttäytyä johonkin random porukkaan ja yrittää saada seuraa, sillä jostain syystä en koskaan onnistu siinä. Oon yrittänyt ja aina päätynyt itkemään johonkin nurkkaan.

Ihan helvetin säälittävää... :D

No joo, halusin avautua.