Minkelii16.7.2018 15:30
1/9
Muilla kavereita jotka tekee oharit

Oon varmaan jo joskus kirjottanu tänne tästä, mut mulla on siis semmonen kaveri jonka kanssa haluttais nähdä ja sovitaanki monesti tapaamisia mut aina tää kaveri peruu viimetingassa. Syynä on yleensä joko migreeni, sairastuminen, lääkäri, treenit tai työeste. Pari kertaa tää mun kaveri on jopa unohtanu ihan kokonaan että ollaa sovittu jotai.
Tää kaveri on nyt lähteny koko heinäkuuksi kauemmas, ettei se nyt ainakaa voi onnistua. Mut sit elokuussa ku tullee takas ni ollaan puhuttu että sillon nähtäis. Pahoin pelkään, että sillonki tulee jotai että ”sori ei sovikkaa syystä ja syystä” ja sitä seuraavallaki kerralla ”ei sovi” jne. Tai ei mahotontakaa voi olla että se on unohtanu täysin mitä ollaan suunniteltu.
Mut tää ihminen on oikeesti tosi ihana ja lähes samankaltainen ku mä ja tuntuu että tää on mulle oikea ystävä, mut nämä tapaamisien perumiset alkaa jo tuntuu kohtalolta.
Mut niin, mitä pitäis tehä että nämä tapaamiset oikeesti onnistuis eikä ollenkaa nämä suunnitelmat menis mönkään? Ja haluan kuulla teidänkin kokemuksia jos teillä on tämmösiä kavereita