oliviaGRAU24.4.2017 20:34
1/16
Mua stressaa poikaystävän tuleva opiskelijaelämä – oonko idiootti?

Ollaan seurusteltu vuosi ja asutaan yhdessä. Oon ite vähän poikaystävääni vanhempi ja elänyt jo opiskeluvuodet, jolloin biletetään ja kierretään haalaribileissä ja sen sellaista. Poikaystävälläni tämä kaikki on edessä, ja hän on tietysti tosi innoissaan biletyksestä. Mulla taas on eksästäni tosi, tosi huonoja kokemuksia liittyen opiskelijabileisiin, joten oon aika paskana ja epäileväisenä tulevasta.

Mun luottamus poikaystävää kohtaan ei ole tällä hetkellä kovin hyvä, vaikkei meidän suhteessa mitään pettämistä olekaan ollut. En vaan voi olla rauhallisin mielin sen suhteen, etteikö jotain tapahtuisi. Toisekseen mua ahdistaa, että taas kerran eläisin elämänvaihetta, jossa ootan aamuviiteen, että toinen selviää kotiin, ja lopulta hän raahautuu viinanhajuisena sänkyyn.

En todellakaan ikimaailmassa aio tai halua estää poikaystävältä tätä elämänvaihetta, koska se on tosi tärkeä ja haluan, että poikaystävällä on ikimuistoiset opiskeluvuodet. Puhuttiin asiasta, ja poikaystävä sanoi, ettei koskaan tekisi mitään bileissä tai asettaisi niitä meidän suhteemme edelle, ja jos ei oltaisi ehditty nähdä kunnolla viikon aikana, olisi hätätilanne tai esim. sukujuhlat, hän skippaisi automaattisesti mitkä tahansa bileet. Poikaystävällä on varmaan järkevämpi ote asiaan kuin mulla, itse taidan nähdä ongelman asiassa jossa sitä ei ole.

Miten saisin itseni rauhoittumaan? Oonko ihan sekopää?