pikkukukkanen17.7.2017 2:42
1/2
Mokasinko pahasti?

Oon snäpänny toukokuusta asti yhen jätkän kanssa (olkoot hänen nimensä kalle). Hän on feidannu mut 3 kertaa. Eilen hänen luonaan oli bileet ja hän kysyi multa, että pääsenkö sinne ja sanoi, että ois tosi kiva jos tulisit. Sanoin, että voin tulla. Kun saavuin paikanpäälle ja tapasin itse sankarin, hän ympäripäissään ja oli aivan ku ei tunnistais mua, vaikka esittäydyin. Siellä hän kuitenkin vähän ajan päästä hinkkas itseään muihin muijiin. Tän jälkee Kallen isoveli (isoveljen nimi olkoot Johannes) tuli ja suuteli mua. Suutelin takas koska Kallea ei näyttänyt kiinnostavan se, että olin edes siellä. Suutelin Johanneksen kanssa, kunnes hän sanoi et "odota tuun kohta takas". Noh, tanssittiin kavereiden kanssa siinä ja sit Johannes tulee takaapäin ja kääntää mut ja suutelee uudestaan. Tässä vaiheessa en itse nähnyt, mutta minulle kerrottiin myöhemmin, että Johannes oli tuonut Kallen katsomaan tilannetta. Kallehan suuttui tästä ja lähti ulos jonka jälkeen Johanneksella ja Kallella oli jotain käsirysyä siitä että "Johannes vei Kallen muijan" =eli mut. Yks mun kavereista sano et mee pyytään Kallelta anteeksi, koska se suuttu aika pahasti. Menin sit ulos ja kysyin Kallelta, että onko hän vihainen. Vastaukseks tuli vain, että "en oo" vaikka Kallesta huomasi, että oli hän vähän suuttunut. No sit suutelin Kallea ja mentiin hänen kanssaan sisälle ja lopuks homma meni siihen, että me pantiin. Johannes oli tällä välin lähtenyt käymään paikallisessa baarissa. (ottakaa tässä välissä huomioon se, että kaikki siel bileissä tiesi Kallen olevan neitsyt) Kaikki tietenkin tuli siihen ovelle katsoon, että nyt Kalle saa. Saatiin häädettyy kaikki pois ja jatkettiin hommia. Johannes tulee ovesta sisään ja aattelin, että hän ois ihan raivona, mutta hän sen sijaan onnitteli ihan vilpittömäsi pikkuveljeään ja oli viel että "antakaa kopo" ja "saanko tarjota teille drinkit". Sit joskus 5 aamuyöllä Kalle oli saanut soiton, että hänen täytyisi lähteä töihin tuuraamaan työkaveria ja jonku pitäs heittää mut kotiin. Kallen kaveri sit tarjoutu heittään mut kotiin.

Ensinnäkin suutelin kumpaakin veljestä ja mua katottiin vähän sillee mitä vittua -ilmeellä, en kyllä yhtään ihmettele, että katsoivat niin, koska tein itse aika paskasti Kallelle. Toiseks viel se, kaikki siel bileissä tiesi, että vein Kallen neitsyyden. Kolmanneks must tuntuu, että se työpuhelu oli lavastettu, koska mut ois haluttu pois sieltä. Neljänneks Kalle ei puhunu mulle ollenkaan mitään seuraavana päivänä, kun vasta silloin ko pyysin selvinpäin anteeksi Kallelta ja kysyin, että onko kaikki hyvin. Vastas vaan, että "joo on". Sanoin viel, että kadun sitä mitä tein Johanneksen kanssa niin siihen vaan vastas, että "ei se haittaa. Älä suutu, mut en pysty parisuhteeseen nyt. Haluan olla vaan kaveri" Kalle oli silloin yölläkin sanonut, että ei halua seurustella nyt, mutta seksiä voidaan harrastaa. Mulle se oli ihan fine. Mut nyt must tuntuu, että hän ei edes seksiä halua harrastaa. Illalla hän kysyi vielä, että "mikä fiilis sulla jäi siitä ku pantiin?" Kalle sanoi, että itselle jäi hyvä mieli ja oli kivaa.

Mutta se ongelma on siinä, että Kalle oli ainoa jonka tunsin sielt bileistä entuudestaan ja menin tekemään tuollaisen tempun, että kuolasin kumpaakin veljestä. Jotku kyllä sano, että "Johannes tekee nyt aina vähän jotain tollasta" ja jotku taas katto mua ku mitäkin likaista huoraa. Kehtaanko ikinä enää näyttää naamaani siellä bileissä, jos saan kutsun sinne vai kattooks kaikki mua sillee "toi on se huora".

Kallen edellinen tyttöystävä oli pettänyt Kallea jonku hänen kaverinsa kanssa ja nyt tuntuu pahalta, että itsekin tein samoin, vaikka ei seurusteltu, eikä edes oltu ikinä nähty ennen sitä iltaa. Kalle kyllä itsekkin tanssi siel muita tyttöjä vasten vähän siihen malliin, että eipä hänellä ole mitään syytä suuttua. Ymmärrän kyllä ja Kallella ois täysi oikeus suuttua mulle. Johannes ei tietääkseni ainakaan ole vihainen mulle. Yks Kallen kavereista oli kuulema tosi vihanen mulle. Kun Kalle sano, että ei halua seurustella tai edes enää harrastaa seksiä kanssani, nii onks mussa jokin vika vai johtuuks tää siit Johannes jutusta vaikka Kalle sano, että se ei haittaa. Mut voin sanoo, et sen Johanneksen suutelemisen katumuslevel on 10000000000

Sanotaan viel se, että Kalle on mua 2 vuotta vanhempi ja Johannes on mua 5 vuotta vanhempi eli Kallella ja Johanneksella on 3 vuotta ikäeroa.

Täs on nii hirvee bustaus vaara, mutta kiitos silti jos jaksoit lukea, vaikka teksti oli epäselvä :)