garnicht11.4.2018 9:16
1/1
Mixed messages vai mitäköhän tää on?

Nyt saatte Demi-raati ruotia miespuolisen henkilön someviestintää ihan sydämenne kyllyydestä.

Mulla on yks tuttavamies, jonka kanssa olen jutellut FB:ssä silloin tällöin. Tutustuttiin harrastusporukassa vuosi sitten, kun asuttiin vielä samassa kaupungissa (sanotaan vaikka Mikkelissä). Tuolloin meidän välillä ei ollut mitään tuttavuutta kummempaa (oltiin nimittäin molemmat varattuja), mutta viihdyttiin kuitenkin hyvin toistemme seurassa. Sittemmin ollaan molemmat erottu ja eletty sinkkuna tämän vuoden (ihan takuuseen en mene miehestä).

Muutin töiden perässä puoleksi vuodeksi toiseen kaupunkiin nyt kevättalvella, mutta ollaan kyseisen miehen kanssa juteltu muutamaan otteeseen mesessä. Keskustelut on olleet aika lyhyitä, eikä mies ole vaikuttanut hirvittävän kiinnostuneelta jatkamaan viestittelyä. Hän on myös pari kertaa tehnyt niin, että lukee viestini mutta vastaa vasta 3-4 päivän päästä.

Toisaalta hän on lähes joka keskustelussa tuonut esille sen, että minun kannattaisi muuttaa takas "Mikkeliin" ja pari kertaa puhunut kahville menemisestä yms. Erääseen viestiin hän kirjoitti näin: "Minun kannalta olisi tietysti paras, jos asuisit täällä. ;)"

Onko kenenkään muun mielestä tässä viestittelyssä jonkinlainen ristiriita vai kuvittelenko vain? Mun mielestä toi jälkimmäinen esimerkki viittaa siihen, että hän on vähintään jollain tavalla kiinnostunut minusta (ystävänä tai jonain muuna, sitä en tiedä) mutta ylempi esimerkki taas antaa ymmärtää, että häntä ei juurikaan kiinnosta keskustella kanssani.

Tää on mulle hämmentävää, sillä a) en pystyisi lähettämään kahvittelukutsuja ja vihjailevia viestejä kuin aidosti kiinnostaville ihmisille ja b) jos vastaan jollekin hyvin myöhään ja pidän keskustelun niukkana, tarkoittaa se sitä, etten ole erityisen kiinnostunut kyseisen ihmisen seurasta. Eli mulle nää asiat on ristiriidassa.