Mörökölli4.4.2018 18:27
1/4
Miten voisin olla vähemmän yksinäinen?

Olen siis 19-vuotias tyttö lahdesta päin. Oon tällä hetkellä työkyvyttömyyseläkkeellä enkä niin terveydentilani ku rahallisen tilanteen takia pysty käymään missään harrastusjutuissa enkä voi sitoutua mihinkään tapamiisiin koska tiedän että joutuisin perumaan ja jättämään menemättä liian usein.
Oon ihan hirveen yksinäinen ja päivät menee siinä kun makaan sängyllä ja selailen puhelinta, saattaa mennä viikkojakin jolloin mulla ei oo minkäänlaista sosiaalista kontaktia keneenkään, välillä äiti käy ja soittelee mut siinä se sit onkin.
Oon ihan yksin omien ajatusten kanssa ja tuntuu etten osaa enää puhuakaan kunnolla kun oon aina ääneti. Oon yrittänyt etsiä jotain kivoja ryhmiä täältä päin mutta kaikki on kalliita, pitää sitoutua tai niiden toimintaan kuuluu jotain liikunnallista esim. luontopoluilla kulkeminen (ja sellaseen en terveydentilani takia kykene)
Onko kellään yhtään mitään ideoita miten voisin tavata uusia ihmisiä tai jotain ryhmätoimintaa johon voisin liittyä? Alkaa jo iskeä epätoivo kun mä vaan olen niin yksinäinen ja mun terveysongelmat rajoittaa tekemisiä ihan hirveästi