evacuatedd26.4.2017 18:55
1/12
miten voin opetella olemaan vähemmän pinnallinen?

oon monesti itkeny puoliksi tosissaan mun kaverille et miks mulla ei oo poikaystävää. hän sit kerran siihe et "oon miettiny miks meil ei oo poikaystävää ja oon tullu siihe lopputuloksee et ollaa vaa liia tarkkoja ulkonäöstä. sullaki ois vaikka kuinka monta ehokasta mut sä et vaan kelpuuta ketään ku oot niin ranttu."

oon miettiny tuota ja se on kyllä aivan totta. melkee ihan itkettää itelläki ko tajusin kuinka pinnallinen oikeasti oon :D

älkää nyt tuomitko mua. en puhu näistä ihmisille ääneen, enkä tuo näitä esille mun jokapäiväisissä toiminnoissa. hyvin harva ihminen tietää näistä, joten emmä oo mikään bitch oikeasti :D

tykkään pitää mun ulkonäöstä huolta ja meikkaan aika paljon. koen olevani ihan perusnätti, en mikää erityisen kaunis. silti odotan jotenki et mun tuleva poikaystävä ois joku brad pitt tai tyylii ees maailman toiseksi komein mies?? arvostelen tosi paljon ihmisiä ulkonäön perusteella, pääni sisällä siis. monet pakitki oon antanu vaan siks koska kaikin puolin mukavan pojan ulkonäkö tai "suosio" ei kuitenkaa riittäny mulle.

äitiki mulle monesti sanoo et "lopeta tommonen, ei sillä ulkonäöllä tai suosiolla oo oikeasti mitään väliä" mut mua jotenki hävettää liikkua mun mielestä jotenki ei-niin-hyvännäköisen ihmisen kanssa??

ihan kamalaa, kuulostan aivan hirveältä ihmiseltä ja haluan päästä tästä oikeasti eroon D: miten mä voin opetella pois tästä? mulla on menneisyyteni mikä osittain heijastuu tähän miks ajattelen nykyää tällee, mut en nyt jaksa sitä kuitenkaa sen enempää avata.

apua kamalaa auttakaa mua